بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم از امضای تفاهم نامه میان آموزش و پرورش و مرکز طبع و نشر قرآن کریم با هدف تهیه مصاحف جدید دانش آموزی در راستای بهره مندی دانش آموزان از یافته های علمی این مرکز خبر داد.
به گزارش ایکنا از خوزستان، همایش «بررسی شیوه های نگارش و علامت گذاری قرآن کریم» با رویکرد توانمندسازی معلمان قرآن مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در روزهای دوم و سوم اسفندماه در دارالقرآن کریم استان خوزستان برگزار شد.
محمدرضا مسیب زاده، دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم در جریان این همایش در پاسخ به سؤال ایکنا از خوزستان درباره ضرورت برگزاری چنین همایش ها و ثمرات آن برای معلمان و دانش آموزان گفت: بحث آموزش و پرورش توجه به مسائل علمی و آموزش دانش آموزان است و اولویت اولی که وزیر آموزش و پرورش در دوره جدید به طور رسمی اعلام کردند آموزش قرآن و نماز است، گرچه ایشان به همه بخش های آموزش و پرورش، توجه ویژه داشتند، اما توجه به آموزش قرآن و نماز بسیار عمیق تر شده و ما وظیفه داریم هر چه بیشتر در این مسیر گام برداریم.
وی ادامه داد: برگزاری این همایش، چند مزیت ویژه دارد، اول اینک ه یدالله مع الجماعه است. این رویداد، یک کار گروهی ارزشمندی است که هم توسط عزیزان ما در مرکز طبع و نشر قرآن جمهوری اسلامی، سازمان دارالقرآن کریم و اداره کل تبلیغات اسلامی استان و همکاران ما در آموزش و پرورش اجرا شده است.
مسیب زاده با بیان اینکه محور تحول کشور نیروی انسانی است، گفت: تحرک و تحول آموزش و پرورش، ان شاءالله تحول کشور را به همراه خواهد داشت. مربیان و معلمانی که در مؤسسات قرآن تدریس می کنند و هم معلمان آموزش و پرورش در این همایش حضور دارند و می توانند از این فرصت برای آگاهی از یافته های روز و همچنین بازنگری در روش های تدریس با حضور استادان برجسته و مبرز که مبدع این روش بودند، بهره مند شوند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به معرفی مصحف جمهوری اسلامی یا مصحف کم علامت در این همایش اظهار کرد: 25 سال است که در کتاب های درسی قرآن از روش کم علامت استفاده می شود. مخاطب اصلی این همایش معلمان آموزش و پرورش هستند تا دانش آموزان نیز بتوانند از آن بهره مند شوند.
دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم با بیان اینکه شعار جدی وزیر محترم توجه به قرآن و نماز است و ما وظیفه داریم در این راستا گام برداریم، گفت: آموزش و پرورش اصالتاً مسئول آموزش بیش از 17 میلیون دانش آموز با همراهی و همکاری بیش از یک میلیون همکار فرهنگی است. در عین حال وزیر آموزش و پرورش، مسئول کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور نیز است؛ یعنی مسئول آموزش عمومی نزدیک 45 درصد از جمعیت کشور که در حوزه آموزش قرار دارند و سایر اقشار و کارکنان و کارگران است. برای عملیاتی کردن این کار، منشور توسعه فرهنگ قرآنی نزدیک 15 سال است مصوب شده است.
مسیب زاده ادامه داد: در آموزش و پرورش فعالیت های ارزشمندی انجام می شد، اما در دوره جدید، از آنجایی که آقای کاظمی خود قبلاً دبیر کمیسیون آموزش عمومی بودند و در حال حاضر رئیس کمیسیون هستند، کاملاً به مسائل اشراف دارند و در گام نخست برای عملیاتی کردن این کار، دبیرخانه مستقلی با همراهی تمام بخش های آموزش و پرورش و در عین حال، ادارات دیگر مثل ارشاد، اوقاف، وزارت علوم و... ایجاد شد. این ادارات هر یک در حوزه آموزش عمومی قرآن عهده دار وظایفی هستند که در دوره جدید با حضور مؤکد وزیر، طرح نویی برای آموزش اندیشیده شده است. یکی از نمودهای این کار، برگزاری همین همایش های علمی است که در همه استان ها ادامه خواهد داشت.
وی ضمن قدردانی از خبرگزاری ایکنا اظهار کرد: الحمدلله با ارتباطی که با عزیزان جهاددانشگاهی و خبرگزاری ایکنا برقرار کردیم، تفاهم نامه ای در آموزش و پرورش تهیه کردیم که به زودی امضا خواهد شد. در این تفاهم نامه ظرفیت خوب دو طرف دیده شده است تا ان شاءالله بتوانیم از ظرفیت های جهاد دانشگاهی و به ویژه ایکنا بهره مند شویم و این عزیزان نیز بتوانند از ظرفیت های آموزش و پرورش بهره ببرند. به همین نحو در حال تدوین تفاهم نامه ای با مرکز طبع و نشر قرآن کریم هستیم که برای تهیه مصاحف جدید دانش آموزی بتوانیم از ظرفیت این مرکز عملی و پژوهشی استفاده کنیم تا دانش آموزان بتوانند از یافته های علمی آن ها بهره بشوند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}