یک میلیون بازرسی نوروزی؛ خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با اعلام بیش از یک میلیون بازرسی نوروزی، نسبت به خرید غذا از دست فروشان هشدار داد.

محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت که از 11 اسفند آغاز شده، همچنان با جدیت ادامه دارد و تاکنون بیش از یک میلیون و 137 هزار و 924 مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی انجام شده است.

وی افزود: بر اساس آخرین آمار، 82293 مورد از این بازرسی ها مربوط به مراکز عرضه مواد غذایی، 315631 مورد مربوط به اماکن عمومی مانند هتل ها، مراکز گردشگری و آرایشگاه ها و 24730 مورد از اماکن بین راهی بوده است.

فرهادی گفت: همچنین 15911 مورد بازرسی از مراکز اقامتی صورت گرفته است.

به گفته فرهادی؛ در جریان این نظارت ها، 135000 مورد اخطار کتبی صادر شده و 16715 واحد متخلف به مراجع قضائی معرفی شده اند. علاوه بر این، 4825 مرکز به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شده اند.

وی ادامه داد: 1200 تیم سیار بازرسی و حدود 5000 بازرس به صورت روزانه در سراسر کشور مشغول نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی هستند. همچنین 1000 نفر در ستادهای شهرستانی و استانی پشتیبانی این طرح را بر عهده دارند.

هشدار درباره خرید غذا از دست فروشان

فرهادی خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت نسبت به خرید غذا از دست فروشان و دوره گردهایی که بدون مجوز و در شرایط غیربهداشتی اقدام به عرضه مواد غذایی می کنند، هشدار داده است.

به گفته وی؛ بازرسان بهداشت در صورت مشاهده، برخورد قانونی انجام می دهند، اما مهم ترین راهکار، عدم خرید مردم از این مراکز غیرمجاز است.

وی افزود: با توجه به تمرکز ویژه نظارت ها در استان های گردشگری مانند خراسان رضوی، اصفهان، گیلان، مازندران و گلستان، از مسافران نوروزی خواسته شده که صرفاً از مراکز دارای مجوز و تحت نظارت بهداشتی خرید کنند تا از خطرات احتمالی ناشی از مصرف غذای ناسالم جلوگیری شود.

نظرات

captcha