افزایش هفت برابری نظارت های بهداشتی در ایام رمضان

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: میزان بازرسی ها نسبت به روزهای عادی 7 تا 8 برابر شده و روزانه حدود 30 هزار نفر بر اماکن غذایی نظارت دارند.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: با تشدید فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، نظارت های بهداشتی در سراسر کشور افزایش یافته است و از 15 اسفند تا 20 فروردین، طرح نظارت های بهداشتی به طور جدی اجرا شده و در این مدت، روزانه حدود 30 هزار نفر در روز در سراسر کشور بر اماکن غذایی نظارت دارند.

وی افزود: بازرسی ها نسبت به روزهای عادی 7 تا 8 برابر شده و در همین راستا، موارد متعددی از تخلفات بهداشتی شناسایی و با متخلفان برخورد شده است و تاکنون تعداد زیادی اخطار صادر شده و برخی از واحدهای متخلف نیز پلمب شده اند.

رئیسی تأکید کرد: آمار دقیق این بازرسی ها و برخوردها، پس از تکمیل مراحل قانونی و تأیید مراجع ذی صلاح، در نخستین روزهای کاری پس از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد.

بازرسی های بهداشتی از رستوران ها تشدید می شود

وی ادامه داد: بازرسی های بهداشتی از رستوران ها و اماکن عمومی در حال انجام است و تعداد نیروهای بازرس نیز در حال افزایش است تا نظارت بهتری بر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی غذا داشته باشند. در این خصوص، وزارت بهداشت به طور جدی به نظارت و بازرسی از رستوران ها و مراکز فروش غذا پرداخته است تا از انتشار بیماری ها جلوگیری کند.

نظرات

captcha