بازرسی گسترده بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از اجرای بازرسی های گسترده بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی خبر داد و گفت: این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.

خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، یحیی میرزاده با اعلام این خبر، اظهار کرد: در طرح سلامت رمضان و نوروزی تعداد 29 هزار و 461 بازدید  توسط بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی تاکنون انجام شد که در این راستا 19 هزار 467 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در استان کشف و معدم شده است.

وی  بیان کرد: همچنین  تعداد 502  نمونه مواد غذایی که بیشتر نمونه زولبیا و بامیه و آش و حلیم بود به منظور کنترل مواد غذایی نمونه برداری و جهت بررسی به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال شد.

میرزاده عنوان کرد: تعداد 3325   مورد   اخطار کتبی به مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی صادر و تعداد  3595  واحد  متخلف به مراجع قضایی معرفی و تعداد  66  واحد  متخلف پلمب شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، گفت: در این طرح که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان شروع شد، نظارت های بهداشتی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله محل های تهیه و فروش زولبیا، بامیه، شیرینی سنتی، آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستوران ها، کبابی ها و اغذیه فروشی ها تشدید شد.

وی خاطرنشان کرد: تعداد 19 هزار و 150 نمونه کلرسنجی  و تعداد 584 نمونه برداری از آب شرب مصرفی توسط بازرسین بهداشت محیط استان صورت گرفته است و 29 هزار و 117 مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل در طرح سلامت تاکنون رمضان انجام شده است.

میرزاده عنوان کرد: هموطنان و مسافرین عزیز می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را ازطریق سامانه استانی با شماره 3118 و سامانه کشوری 190 تماس بگیرند.

انتهای پیام/864/

نظرات

captcha