بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
خوب است که اولین افطار کودکان را با یک جشن کوچک همراه کنیم؛ جشنی برای بندگی و اطاعت از خداوند، تا خاطره ای زیبا از بندگی خداوند در ذهن آنها باقی بماند.
آموزش مباحث اعتقادی به کودکان از جمله مهمترین وظایف والدین و مربیان است؛ چراکه این آموزش ها پایه های فکری و معنوی کودک را شکل می دهند. در این فرآیند، باید به سن، درک و ظرفیت ذهنی کودک توجه شود. استفاده از روش های ساده، جذاب و متناسب با دنیای کودکان، مانند داستان های آموزنده، بازی های تعاملی و تصاویر جذاب، می تواند مفاهیم اعتقادی را به شکلی مؤثر و ماندگار به آنها منتقل کند. همچنین، ایجاد فضایی امن و صمیمی برای پرسش و پاسخ، به کودک کمک می کند تا با علاقه و کنجکاوی بیشتری به یادگیری بپردازد.
در آموزش مباحث اعتقادی به کودکان، رعایت باید ها و نباید ها از اهمیت ویژ ه ای برخوردار است. هدف اصلی این آموزش ها، پرورش نسلی با ایمان، آگاه و مسئولیت پذیر است که بتواند با درک عمیق و قلبی از اعتقادات خود، در زندگی فردی و اجتماعی موفق عمل کند.
در این راستا ایکنا بنابر رسالت رسانه ای خویش همزمان با ماه مبارک رمضان با انتشار مجموعه درس گفتار های «آموزش مباحث اعتقادی به کودکان» با حضور سیده معصومه طباطبایی، استاد حوزه و دانشگاه، کارشناس ارشد روانشناسی و دکتری فلسفه و کلام و سطح 3 تفسیر علوم قرآنی به تشریح شیوه آموزش و آشنایی کودکان با مباحث اعتقادی و دینی پرداخته است.
در ادامه قسمت دهم از مجموعه درس گفتارهای آموزش مباحث اعتقادی به کودکان» با موضوع «روزه» را می بینید و می خوانید.
در ادامه مباحث اعتقادی و آموزش این مفاهیم به کودکان و نوجوانان، چند نکته را با هم مرور می کنیم. در برنامه های قبلی، درباره آموزش نماز به کودکان صحبت کردیم و یادآور شدیم که نماز یکی از مهم ترین ارکان دین ماست و آموزش آن نیاز به مقدماتی مانند آموزش وضو و یادگیری مسائل پیرامونی دارد.
امروز می خواهیم درباره روزه و چگونگی آموزش آن به کودکان صحبت کنیم. روزه نیز یک عمل عبادی مهم است که در فرایند رشد کودکان، باید شرایطی را در نظر بگیریم تا این عمل برای آنها رنج آور نباشد. همان طور که در مورد نماز گفتیم، کودکان یک روزه یا حتی در یک ماه به مسائل عبادی پایبند نمی شوند. تکلیف، همان طور که از نامش پیداست، یک عمل سخت و چالش برانگیز است. اما این عمل زمانی آسان می شود که ما بتوانیم آن را به درستی بیان و سازماندهی کنیم.
برای آماده سازی کودکان برای روزه داری، لازم است از سال های قبل از تکلیف، مقدماتی را فراهم کنیم تا زمانی که به سن تکلیف رسیدند، بتوانند این عمل را راحت تر و درست تر انجام دهند. از سال های قبل، به کودکان یادآوری کنیم که مسلمانان مانند برخی ادیان دیگر که در ایام خاصی یکسری مسائل عبادی دارند، در ماه مبارک رمضان تکالیفی داریم که یکی از آنها روزه داری است. روزه داری شرایط خاصی مانند خودداری از خوردن و آشامیدن در ساعات مشخصی از روز دارد.
var player = videojs('player_273519_3790140',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3790140',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلیبرای جذاب تر کردن این عمل برای کودکان، می توانیم آنها را به سر سفره افطار دعوت کنیم و از آنها برای چیدن سفره کمک بگیریم. همچنین، درباره ثواب روزه داری، ثواب افطار دادن و کمک به روزه داران با آنها صحبت کنیم. اگر قصد داریم به همسایگان خود افطاری یا نذری بدهیم، از کودکان بخواهیم در این کار مشارکت کنند تا انفاق و کمک به دیگران را نیز تجربه کنند.
در سیره اهل بیت(ع) می بینیم که در سوره مبارکه «انسان»، حضرت زهرا(س) و امیرالمؤمنین(ع) به دلیل نذری که داشتند، سه روز متوالی روزه گرفتند. در تفسیر این سوره آمده است که آنها کودکان خود را مجبور به روزه داری نکردند، اما کودکان خودشان انتخاب کردند که همراه والدین روزه بگیرند و افطار خود را انفاق کنند. ما نیز می توانیم از کودکان خود بخواهیم و آنها را به این مسیر هدایت کنیم تا حتی سال های قبل از تکلیف، این ایام را درک کنند. حتی با مسئولیت های کوچک، مانند روزه های کله گنجشکی یا مشارکت در کار های کوچک، می توانیم آنها را برای اولین سال تکلیف و اولین تجربه روزه داری آماده کنیم.
نکته مهم دیگر این است که به توان جسمی کودکان توجه داشته باشیم. مشورت با پزشک متخصص تغذیه و افراد خبره می تواند به ما کمک کند تا با توجه به شرایط جسمی و روحی کودکان، این ایام را به بهترین شکل برای آنها مدیریت کنیم. اولین افطار و اولین عید فطر کودکان، طبق روایات، از نکات کلیدی است که در ذهن آنها ماندگار می شود. بنابراین، خوب است که اولین افطار کودکان را با یک جشن کوچک همراه کنیم؛ جشنی برای بندگی و اطاعت از خداوند، تا خاطره ای زیبا از بندگی خداوند در ذهن آنها باقی بماند.
امیدوارم در مسیر بندگی، همراه کودکانمان تجربیات خوبی داشته باشیم.
شما را به خداوند متعال می سپاریم. در پناه خدا باشید.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}