6241 بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان ری

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از انجام 6241 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان ری در طرح مدیریت بهداشت محیط در نوروز و ماه رمضان 1404 خبر داد.

خبرگزاری تسنیم از ری، مصطفی امینی، با اشاره به آغاز این طرح از یازدهم اسفندماه 1403 و ادامه آن تا 15 فروردین 1404، اظهار داشت: از آغاز طرح تا 28 اسفندماه 1403، 6241 مورد بازرسی انجام شده که شامل 4969 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا و 1272 مورد از اماکن عمومی است. در این مدت، 12 هزار کیلوگرم/لیتر مواد غذایی فاسد کشف، توقیف و معدوم سازی شده و 96 مکان عمومی و مرکز تهیه و توزیع پلمب شده است.

وی افزود: تا به امروز، 1394 مورد کلرسنجی منابع آب آشامیدنی انجام و 206 مورد شکایت ثبت شده در سامانه 190 وزارت بهداشت نیز به سرعت پیگیری شده است.

مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری گفت: نظارت های مهندسین بهداشت محیط در سه نوبت صبح، عصر و شب، حتی در ایام تعطیل، ادامه دارد و شهروندان می توانند هرگونه موضوع بهداشتی را از طریق سامانه 190 وزارت بهداشت گزارش دهند که به سرعت پیگیری خواهد شد.

امینی با بیان اینکه بازرسی ها شامل تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، سامانه های آبرسانی، مراکز اقامتی، مجتمع های بین راهی و غیره است، تصریح کرد: کارشناسان با هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت شهروندان را تهدید کند، مطابق قانون برخورد خواهند کرد.

وی همچنین به همکاری های خوب با فرمانداری، تعزیرات، نیروی انتظامی، قوه قضائیه، دامپزشکی، صمت، اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی در قالب گشت های مشترک اشاره کرد و افزود: تلاش تمامی این دستگاه ها برای حفظ سلامت شهروندان عزیز است.

ذخیره سازی کالاهای اساسی در انبارهای شهرستان بوشهر مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری در پایان از همکاری مناسب صاحبان مراکز و اماکن بهداشتی قدردانی کرد و ابراز داشت: خوشبختانه شاهد رعایت خوب مقررات بهداشتی از سوی متصدیان محترم هستیم و امیدواریم شاهد تخلفات معدود هم نباشیم.

انتهای پیام/

نظرات

captcha