بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ویتامین B12 برای رشد و عملکرد بافت عصبی و مغز و برای تشکیل گلبول های قرمز خون و DNA مورد نیاز است.
به گزارشخبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی ، این ویتامین در غذاهای پروتئینی مانند ماهی، گوشت، تخم مرغ و لبنیات و همچنین غلات صبحانه غنی شده و مخمرهای مغذی یافت می شود و می توان آن را به عنوان مکمل مصرف کرد.
کمبود ویتامین B12 اتفاقی نادر است، اما میزان پایین آن شایع است که تا 40 درصد از جمعیت غرب را تحت تأثیر قرار می دهد.
یک مطالعه جدید نشان داده است که در افراد مسن، سطوح پایین و بالاتر ویتامین B12 ممکن است با مشکلات شناختی مرتبط باشد، حتی زمانی که این سطوح در محدوده طبیعی باشد.
ویتامین B12 که به نام کوبالامین نیز شناخته می شود، یک ویتامین محلول در آب است که برای توسعه و حفظ سلامت سیستم عصبی مرکزی، گلبول های قرمز خون و اسیدهای نوکلئیک مانند DNA و RNA ضروری است.
مؤسسه ملی بهداشت توصیه می کند که افراد بالای 14 سال باید 2.4 میکروگرم B12 در روز دریافت کنند و محصولات لبنی، ماهی، گوشت، مرغ و تخم مرغ منابع خوبی از این ویتامین هستند. افراد همچنین می توانند B12 خود را از غلات صبحانه غنی شده، مخمرهای تغذیه ای و مکمل ها دریافت کنند، بنابراین کمبود آن غیرمعمول است و تنها حدود 3 درصد از بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می دهد.
با این حال، یک مطالعه جدید بر روی افراد مسن سالم نشان داده است که حتی در محدوده طبیعی ویتامین B12، سطوح پایین و بالاتر ممکن است بر روی شناخت تأثیر بگذارد.
این مطالعه نشان داد افرادی که سطح B12 پایین تری داشتند، سرعت پردازش کمتری داشتند و سطوح بالاتر با نشانگرهای زیستی بیشتر تخریب عصبی مرتبط بود.
برای تجزیه و تحلیل، محققان شرکت کنندگان را به افرادی با سطح B12 کمتر و بالاتر از میانگین تقسیم کردند.
آنها دریافتند که سطوح B12 کمتر از میانگین به طور قابل توجهی با تأخیر در پتانسیل برانگیخته بینایی چند کانونی (mfVEP) مرتبط است که نشان دهنده هدایت کندتر در مغز است. این ارتباط با سطوح پایین B12 فعال نیز مشاهده شد.
افرادی که سطح B12 پایین تری داشتند، سرعت پردازش کمتری نیز داشتند، اثری که محققان دریافتند با افزایش سن افزایش می یابد، و حجم بیشتری از ماده سفید که تغییرات مغزی با اختلالات شناختی مرتبط است، افزایش می یابد.
محققان همچنین دریافتند که سطوح بالاتر B12 نیز اثراتی دارد که ممکن است بر شناخت تأثیر بگذارد.
افرادی که سطح B12 بالاتری داشتند، سطح پروتئین T-Tau را افزایش دادند که با تخریب عصبی و زوال عقل مرتبط است. این ارتباط زمانی قوی تر بود که سطوح پایین B12 فعال و سطوح بالایی از holo-HC یا «B12 غیر فعال» وجود داشت.
به گفته محققان، تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.
{{name}}
{{content}}