افزایش 35 درصدی طرح تنظیم نوروزی کالاهای اساسی

شهرکرد-رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح تنظیم نوروزی کالاهای اساسی در سال جاری نسبت به 15 سال گذشته و 35 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

حسین برزگر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: طرح تنظیم نوروزی کالاهای اساسی در سال جاری نسبت به 15 سال گذشته و 35 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. این تلاش ها با هدف تأمین نیاز هم استانی ها در ایام تعطیلات نوروز و ماه رمضان انجام شده است.

وی افزود: برای دو شب پایانی تعطیلات، پیش بینی شده که کشتارگاه ها بیش از 65 تُن مرغ برای تأمین نیاز استان فراهم کنند. همچنین، در زمینه تأمین میوه، 350 تُن پرتقال از استان های شمالی و چهارمحال و بختیاری تهیه شده است که توزیع آن در بیش از 50 غرفه از تاریخ 26 اسفند آغاز و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.

برزگر با اشاره به سایر کالاهای اساسی گفت: در حوزه شکر، تأمین آن بدون محدودیت از طریق سامانه بازارگاه امکان پذیر است و ذخایر راهبردی به اندازه کافی موجود می باشد. تأمین لبنیات و میوه نیز توسط بخش خصوصی بدون هیچ محدودیتی انجام می شود تا مردم دسترسی آسان به کالاهای اساسی و محصولات پروتئینی داشته باشند.

وی در پایان تأکید کرد: در فروشگاه های زنجیره ای مرغ منجمد، گوشت منجمد، شکر و برنج نیز در دسترس مردم قرار خواهد گرفت. تأمین کالاهای اساسی بدون دغدغه و با هدف رفع نیازهای مردم استان برنامه ریزی شده است.

نظرات

captcha