4 میلیون قطعه جوجه ریزی در قزوین انجام می شود

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، گفت: به طور متوسط ماهانه 4 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام می شود.

خبرگزاری تسنیم از قزوین، علی رمضان پور در جلسه ستاد تنظیم باز شب عید که بعد از ظهر در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان قزوین رشد 12 درصدی داشته است و در سال جاری بیش از 49 میلیون قطعه جوجه ریزی در این واحدها انجام شده است.

وی ادامه داد: این میزان جوجه ریزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 43 میلیون و 747 هزار قطعه بوده، افزایش قابل توجهی داشته است.

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، افزود: در سال جاری، بیش از 95 هزار و 550 تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است، در حالی که این رقم در سال گذشته 85 هزار و 306 تن بوده که نشان دهنده رشد 12 درصدی در تولید گوشت مرغ است.

رمضان پور با اشاره به آمار ماهانه جوجه ریزی در استان، عنوان کرد: به طور متوسط، ماهانه 4 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام می شود.

وی گفت: افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ از نتایج حمایت های دولت از تولیدکنندگان و بهبود شرایط پرورش در واحدهای مرغداری استان قزوین است.

انتهای پیام/

نظرات

captcha