نظارت بر حلیت غذای رستوران ها

رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از همکاری این مرکز با معاونت بهداشت برای نظارت بر حلیت غذاهای عرضه شده در رستوران ها خبر داد و بر لزوم استفاده از مواد اولیه دارای تأییدیه های لازم تأکید کرد.

خبرگزاری تسنیم، حسین رستگار؛ رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو درباره اقدامات این مرکز در حوزه نظارت بر حلیت غذاهای رستورانی اظهار کرد: سازمان غذا و دارو مسئولیت نظارت بر سلامت و کیفیت مواد غذایی را بر عهده دارد و مرکز تحقیقات حلال نیز در ارزیابی علمی و تخصصی مواد اولیه، افزودنی ها و فرآیندهای تولید فعالیت می کند.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر بهداشت عمومی رستوران ها بر عهده معاونت بهداشت است، گفت: در مواردی که شبهاتی درباره حلیت مواد اولیه، به ویژه انواع گوشت های مصرفی، مطرح شود، مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با بررسی مستندات تأمین مواد اولیه، انجام آزمایش های تخصصی و نمونه برداری موردی به فرایند نظارت ورود می کند.

ایران نتوانسته از ظرفیت بازار محصولات حلال بهره ببرد

رستگار همچنین از همکاری این مرکز با سازمان دامپزشکی، اتحادیه های صنفی و سایر نهادهای مرتبط برای بررسی دقیق تر وضعیت مواد اولیه خبر داد و تأکید کرد که این همکاری ها به رعایت معیارهای حلال در زنجیره تأمین مواد غذایی کمک می کند.

رییس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به چالش های موجود در این حوزه، افزایش هماهنگی میان نهادهای نظارتی، تقویت نظارت های میدانی، ارتقای ضوابط اجرایی و فرهنگ سازی میان مصرف کنندگان و رستوران داران را از مهم ترین راهکارهای تضمین سلامت و رعایت موازین شرعی در حوزه تغذیه دانست.

انتهای پیام/

نظرات

captcha