بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
صاحب تفسیر مشکاة گفت: عشق حقیقی از عمق وجود انسان سر می زند و با شناخت و آگاهی از ویژگی های پسندیده معشوق تنیده و همراه شده است.
به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، محمدعلی انصاری، صاحب تفسیر مشکاة و مفسر قرآن، در نشست مجازی که امروز، 13 آذرماه با موضوع «عشق حقیقی» برگزار شد، اظهار کرد: عشق اوج محبتی است که مبتنی بر معرفت است و از محدوده عقل و شرع خارج نمی شود. عشق حقیقی از عمق وجود انسان سر می زند و با شناخت و آگاهی از ویژگی های پسندیده معشوق تنیده و همراه شده است. عشق هایی که از سر نادانی و به خاطر زیبایی ظاهری و خط و خال و ابرو به وجود می آیند، عشق نیستند و ننگ آن ها دیر یا زود برملا می شود.
وی ادامه داد: رابطه ای که بین عاشق و معشوق دست می دهد شگفت انگیز است. در ذات عشق، پاکبازی و خود رها کردن و از خود گذر کردن است. انسان عاشق، عافیت طلب و مغرور نیست و معشوق را با تمام جان دوست دارد. نزدیک ترین واژه قرآنی به مفهوم عشق، «مودت» است که محبتی سرشار بر مبنای معرفت است. والاترین عشق حقیقی، عشق به خداوند است. با این حال، سخن گفتن درباره عشق سخت و دشوار است و جز عاشق شدن راهی برای فهم مفهوم والای عشق نیست.
انصاری بیان کرد: مودت، الگوی حقیقی محبت محسوب می شود. بایدی که بسیار مهم است، تعهد مرد در برابر زن در اجرای مودت و برعکس آن است. برخی افراد مودت را به محبت تعبیر می کنند، اما مودت محبت نیست. دوست داشتن هر چیزی را محبت گویند، مانند محبت به آب خوردن یا محبت به نوع خاصی از غذا. اما مودت به محبتی می گویند که به خاطر وجود و نفس محبوب است نه حبیب. همچنان که خداوند به پیامبر(ص) فرمود: «قُلْ لاَ أَسْأَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّۀ فِی الْقُرْبَی؛ بگو من از شما دستمزدی نمی خواهم، ولی با اهل بیت من مودت کنید.»
این مفسر قرآن کریم تصریح کرد: اگر محبوب را برای خواسته های خود بخواهیم، این مسئله مانع از شناخت محبوب و معرفت حقیقی به او می شود. پس مودت، دوست داشتن محبوب به دلیل شخصیت، جایگاه و خصوصیات اوست. همچنین مودت به محبتی گویند که مسئولیت آور باشد و تعهد ایجاد کند. در زندگی مشترک، زن و مرد باید یکدیگر را برای شخصیت واقعی هم بخواهند، نه منافع خودشان. زیرا اگر زنی به همسرش از دید منافع خود نگاه کند، تا زمانی دوستش دارد که منافعش تأمین می شود و برعکس. پس در مودت با سوز باید سوخت، با غم باید همگامی کرد و در شادی باید مشارکت و رفاقت نمود.
وی گفت: همچنین مودت، محبتی است که دیده شود. اگر انسان دنیا دنیا کسی را دوست بدارد، اما این عشق را در عمل نشان ندهد و بر زبان هم نیاورد، سودمند نیست. مودت باید بر زبان جاری شود و ابراز عملی مهم تر از ابراز زبانی است. مرد مسلمان مودت خود را به همسرش به صورت عملی ثابت می کند. بهترین تعبیر معادلی که برای مودت در فارسی داریم، واژه «عشق» است
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}