بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
شهردار اصفهان گفت: از حیث معماری و کالبد، تنوع فضاهایی که در تخت فولاد وجود دارد، در هیچ کجای دنیا نمی توان پیدا کرد.
به گزارش ایکنا از اصفهان، علی قاسم زاده، شهردار اصفهان امروز، 18 بهمن ماه در آیین رونمایی از اقدامات مرمتی انجام شده در تخت فولاد اظهار کرد: هر کسی در این شهر مسئولیت می پذیرد، باید با نگاه خاص و ویژه ای وارد کار شود.
وی با اشاره به مأموریت های تعریف شده شهرداری اصفهان در سه محور گفت: این مأموریت ها را به اقتضای ماهیت استان تعریف کرده ایم که نخستین مأموریت، صیانت از اصفهان دیروز است.
شهردار اصفهان در توضیح مأموریت نخست بیان کرد: 1900 هکتار بنای تاریخی در اصفهان وجود دارد که 75 هکتار از آن در تخت فولاد واقع شده است.
وی درباره تاریخ پیدایش تخت فولاد اظهار کرد: از حیث قدمت اگر سنگ مزار های کشف شده را ملاک قرار دهیم، به قرن چهارم و پنجم هجری بر می گردد. همچنین اگر قبر یوشع نبی را ملاک قرار دهیم، به تاریخ قبل از اسلام برمی گردد که پیامبر بنی اسرائیل در تخت فولاد ما مدفون است. اگر تاریخ را ملاک قرار دهیم، حافظ ابونعیم اصفهانی در کتاب ذکر اخبار اصفهان شرح می دهد که «قدمت تخت فولاد به قدمت زمین، آسمان و بشر برمی گردد.»
قاسم زاده ادامه داد: از حیث معماری و کالبد، تنوع فضاهایی که در تخت فولاد وجود دارد، در هیچ کجای دنیا نمی توان پیدا کرد؛ مدرسه، کاروانسرا، تکیه، بقعه، چله خانه و انواع سنگ نوشته هایی که از آن دوران باقی مانده، از عجایب و کالبدهای متنوع این مکان است.
وی ضمن اشاره به هویت افرادی که در تخت فولاد مدفون هستند، افزود: دو هزار تن از مشاهیر کشور، از جمله فقها، فیلسوفان، عارفان، تاجران، صنعتگران، خطاطان و هنرمندان نامی در این مکان مقدس به خاک سپرده شده اند.
شهردار اصفهان گفت: چله خانه های تخت فولاد پناهگاهی برای عارفان و عاشقان سراسر کشور و محل اقامت زهاد برای عبادت است.
وی ضمن بیان اینکه در برنامه بودجه سالانه، مرمت تخت فولاد مدنظر قرار می گیرد، تصریح کرد: تخت فولاد از سال 1375 ثبت ملی و از سال 1370 مدیریت مستقلی برای این مکان مقدس با عنوان مجموعه فرهنگی، تاریخی و مذهبی تخت فولاد در نظر گرفته شده است. امیدواریم مرمت و احیای این 20 بنای تخت فولاد، گامی مؤثر در راستای صیانت از این مکان باشد.
زینب سادات طباطبایی
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}