تنش بر سر طرح ساخت قبرستان مسلمانان در ژاپن

طرفداران گروه های راست افراطی در ژاپن به طرح ساخت یک قبرستان ویژه مسلمانان در استان میاگی اعتراض کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از unseen-japan، در استان میاگی ژاپن 400 مورد اعتراض به طرح ساخت یک قبرستان ویژه مسلمانان ثبت شده است.

این قبرستان در صورت ساخت، یازدهمین گورستان اسلامی در این کشور آسیای شرقی خواهد بود.

ژاپن با کاهش جمعیت و کمبود شدید نیروی کار، بیش از هر زمان دیگری به نیروی کار خارجی متکی است. در نتیجه تعداد مسلمانان ساکن در این کشور در دهه گذشته افزایش یافته است. در سال 2023، 350 هزار مسلمان در ژاپن ثبت شده که نسبت به 110 هزار مسلمان در سال 2010 سه برابر شده است.

در سال 1980، ژاپن در مجموع چهار مسجد داشت اما با توجه به افزایش مهاجرت کارگران از کشورهایی مانند پاکستان و همچنین گرایش ژاپنی ها به اسلام در سال 2024، تعداد مساجد به  149 مسجد رسیده است.

با این حال، ژاپن - کشوری که 99.7 درصد از متوفیان آن سوزانده می شوند هنوز در ساخت قبرستان های خاص مسلمانان عقب مانده است؛ در حال حاضر 10 قبرستان خاص مسلمانان در کل ژاپن وجود دارد.

با این حال، این طرح منجر به 400 شکایت به استانداری شده است. بسیاری ادعا می کنند که این قبرستان یک خطر بالقوه بهداشتی مانند آلودگی منابع آب محلی را به دنبال خواهد داشت.

بر اساس نظرسنجی از 13 گورستان مسیحی و مسلمان در سراسر ژاپن، هیچ حادثه آلودگی زیست محیطی ثبت نشده است.

به نظر می رسد بسیاری از مخالفان آنلاین بیشتر تحت تأثیر نژادپرستی هستند. در مورد طرح قبرستان میاگی در شبکه اجتماعی X نظراتی مانند «در کشور خود دفن شوید و «اگر نمی توانی قوانین ژاپن را درک کنی به خانه برو!» مطرح شده است.

مورای یوشیهیرو، فرماندار میاگی در یک کنفرانس مطبوعاتی در ماه گذشته گفت که گورستان در استان او با وجود انتقادها باید ساخته شود.

وی افزود: با افزایش تعداد خارجی ها، افرادی که ازدواج می کنند و بچه دار می شوند نیز افزایش می یابد؛ ژاپنی هایی هم هستند که به اسلام گرویده اند و خواهان دفن اسلامی هستند.

وی در پاسخ به شعار«در کشور خود دفن شوید» گفت: اینجا افرادی با خانواده هستند و افرادی که به تنهایی به اینجا آمده اند و فقط می توانند در اینجا دفن شوند، مهم است که نیازهای آنها را برآورده کنیم.

مورای یک سیاستمدار طرفدار مهاجرت است که در گذشته گفته بود ژاپن برای غلبه بر کمبود مزمن نیروی کار به مهاجران بیشتری در کوتاه مدت نیاز دارد.

انتهای پیام

نظرات

captcha