بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
کارشناس مهدویت مرکزتخصصی امام باقر(ع) حوزه علمیه همدان به بررسی جوامعی که اعتقاد به مهدویت دارند با جوامع غیر معتقد و بررسی نقش امید در این جوامع پرداخت.
از سرمایه های مهم زندگی، امید است که مایه حیات و نشاط و پویایی است. وجود امام در عالم، موجب امید به آینده ای روشن و سراسر شور و اشتیاق است. شیعه پیوسته و در طول تاریخ هزار و چهارصد ساله، به انواع بلاها و سختی ها گرفتار شده است اما آنچه به عنوان نیرویی بزرگ و پشتوانه ای استوار، او را به ایستادگی و تسلیم نشدن و حرکت و تلاش، واداشته، امید به آینده سبز مؤمنان و دین باوران بوده است، آینده ای که نزدیک است و می تواند نزدیک تر باشد، زیرا آن که باید رهبری قیام را به عهده گیرد، زنده است و هر لحظه پا در رکاب. به منظور بررسی نقش مهدویت در امیدبخشی به جامعه، خبرنگار ایکنا از همدان با حجت الاسلام والمسلمین محسن منصوری، کارشناس مهدویت مرکز تخصصی امام باقر(ع) حوزه علمیه همدان و عضو مؤسسه کلامی احیا، گفت وگویی کرده است که مشروح آن را در زیر می خوانیم:
در روایات اسلامی به امید و نقش آن در زندگی شخصی و اجتماعی اشاره های زیادی شده است یکی از مؤلفه هایی که باعث ایجاد تغییر، پیشرفت و نشاط در جامعه و فرد می شود، امید است.
اگر امید یک شخص یا جامعه گرفته شود، شاهد هیچ پیشرفتی در آن جامعه و فرد نخواهیم بود. اما آنچه که ما را در داشتن امید پایدارتر می کند این است که این امید از چه منبعی گرفته شود. در واقع هر شخصی می تواند با در نظر گرفتن برخی فاکتورهای مادی، در دل خود امید ایجاد کرده و در این راستا حرکت کند.
اما نکته اینجاست که عوامل مادی امید، بدون در نظر گرفتن حقیقت و ماهیت انسان عمل می کند و چه بسا در بسیاری از موارد با از دست رفتن شرایط مادی امید فرد هم از هم می پاشد.
مهدویت به عنوان شاخصه و عاملی در ایجاد امید حقیقی، رمز پیروزی و سلامتی و شادابی جامعه ای را که به آن روی آورده است را تضمین می کند. شخص و جامعه مهدی باور نه تنها در زندگی شخصی بلکه در زندگی اجتماعی نیز به دنبال یافتن راه های موفقیت و سلامتی است. نه هر سلامتی و موفقیتی؛ بلکه موفقیتی که برای کل جهان مفید است هرچند احیانا ممکن است خود شخص را از بسیاری از موقعیت ها و نعمت های مادی محروم سازد.
جامعه مهدی باور آنچنان پر از امید و نشاط می شود که در این راستا منافع شخصی را درنظر نمی گیرد بلکه تلاش و دغدغه او، ایجاد آثار و نتایج مثبتی است که برای کل جهان و در جهت رشد عقلانی بشر مفید است. اصلی ترین علت این قضیه الهی بودن اعتقاد به مهدویت است که به عنوان موتور متحرک عمل می کند.
از مهمترین آثاری که می توان برای اعتقاد به مهدویت بر شمرد، واقع گرایی شخص مهدی باور است، فرد یا جامعه مهدی باوری که امید خود را از عقیده به مهدویت گرفته است، از خلوص بسیار بالایی برخوردار است به حدی که گویی تمامی فعالیت هایش در راستای منافع شخصی و پر اهمیت است.
در مواجهه با مشکلات بسیار عاقلانه و نرم تر عمل خواهد کرد چراکه با جدیت هرچه تمام تر به دنبال اهداف، ایجاد وسایل و ابزار موفقیت است. در هنگام تلاش سعی دارد بهترین نتیجه را به ثمر برساند نه اینکه صرفا به انجام فعالیت هایی مشغول باشد که وظیفه خود را به جا آورده باشد.
چنان تلاش می کند که گویی برای غیر از این اهداف زاده نشده است و هدف دیگری ندارد. با تمرکز بسیار بالایی نقش خود را ایفا می کند.
تحمل سختی های هر امری بستگی به مقدار معرفت ما در مورد عقائد، اهداف و کارهایی است که انجام می دهیم، به عنوان مثال اگر شخصی به دنبال شغلی باشد که به مقدار زیادی از آن شغل درک دارد، آثار و درآمد خوب آن شغل را کاملا اطلاع دارد، طبیعی است که در راه رسیدن به آن در برابر هر مشکل و بی عدالتی ایستادگی خواهد کرد.
اگر شخصی از آثار نماز شب در زندگی خود اطلاع یابد مطمئنا برای به جا آوردن این مستحب موکد تلاش بسیاری خواهد کرد. برای چنین شخصی برخواستن از خواب شیرین و تحمل سرمای زمستان بسیار عادی جلوه خواهد کرد و برای او تحمل هر سختی یک مزیت و عاملی برای اعتماد به نفس بیشتر خواهد بود.
اگر ما در دوران غیبت امام عصر(عج) معرفت و آگاهی لازم را نداشته باشیم بسیار طبیعی است که در بی عدالتی ها و ظلم هایی که برای ما یا دیگران اتفاق می افتد بسیار ناکارآمد عمل خواهیم کرد و طبیعتا دچار شکست خواهیم شد. البته این امر مختص دوران غیبت نبوده و در دوران حضور امام معصوم علیه السلام نیز صادق است. به عنوان مثال افراد زیادی را مشاهده می کنیم که خود پیامبر اسلام(ص) را درک کردند با ایشان زندگی کردند نصایح ایشان را شنیدند، اما بسیار ناکارآمد ظاهر شدند.
بنابراین اگر انسان مهدی باور باشد اما معرفت نداشته باشد در دوران تغییر و تحول دچار تزلزل خواهد شد. در این مورد روایات فراوانی داریم که دوران غیبت را دوران امتحان و غربال شدن نام گذارده اند.
آنچه ضروری می نمایاند تفکر و تعمق بسیار زیاد ایمان داران است که علاوه بر افزایش صبر و استقامت در خود مومنین مشوق های اجتماعی بسیار خوبی برای جامعه نیز خواهد بود.
امید است که در راه رسیدن به خواسته های مولایمان صاحب العصروالزمان(عج) نه از کمترین بلکه از بیشترین انرژی و توان خود استفاده کنیم تا علاوه بر افزایش امید خود و دیگران، از مشکلات روزگار نیز در امان بمانیم.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}