بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
در آستانه سالروز گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 27 دی دانشگاه تبریز، چکیده ای از زندگی نامه دانشجوی شهید «صدیار صفری» را می خوانیم.
به گزارش ایکنا از آذربایجان شرقی، در آستانه سالروز گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 27 دی دانشگاه تبریز، چکیده ای از زندگی نامه و وصیت نامه دانشجویان شهید دانشگاه تبریز منتشر می شود.
شهید صدیار صفری به سال 1343 ه.ش در شهرستان کلیبر به دنیا آمد. تحصیلات اولیه را در زادگاهش و شهرستان اهر با موفقیت به پایان رساند و پس از دریافت دیپلم در آزمون سراسری سال 1362 دانشگاه ها از رشته مکانیک ـ حرارت و سیالات دانشگاه تبریز پذیرفته شد.
شهید صفری از همان ابتدا، نهضت انقلاب اسلامی مردم ایران را همراهی کرد و قبل از پیروزی انقلاب نیز همگام با مردم مسلمان در راهپیمایی ها و تظاهرات شرکت می کرد. بعد از پیروزی انقلاب نیز در صحنه های گوناگون، دین خود را نسبت به این نهضت ادا کرد. تشکیل کلاس های قرآن و عقیدتی، انجام امر به معروف و نهی از منکر و پاسداری از امنیت شهرها در پایگاه مقاومت مسجد محله از جمله کارهایی بود که در این راستا انجام می داد.
با شروع جنگ تحمیلی بارها از طریق ستاد پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی به جبهه ها اعزام شد. زمانی هم که جهت ادامه تحصیل مجبور به اقامت در شهر بود، به دعوت جهاددانشگاهی لبیک گفت و در کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز تا نیمه های شب به همراه دانشجویان دیگر برای تجهیز رزمندگان اسلام، مهمات تولید می کرد.
شهید صفری در تمام دوران زندگی پاک و صادقانه زیست و در هر مرحله ای به تناسب اقتضای سن و شرایط زمانی و موقعیت اجتماعی فعالیت می کرد. اهل مطالعه بود و غالباً کتاب های مذهبی می خواند. اهل تلاش و مجاهدت بود و اخلاص و ایثار در کردار و رفتارش به وضوح دیده می شد.
او در 27 دی سال 65 در جریان بمباران دانشکده فنی دانشگاه تبریز توسط هواپیماهای دشمن بعثی، به مقام رفیع شهادت نائل آمد.
یادآور می شود، 27 دی سالگرد شهادت 22 تن از دانشجویان دانشگاه تبریز بر اثر یورش وحشیانه رژیم بعثی به دانشکده فنی دانشگاه تبریز است. دانشجویانی که از درس و امتحان و موقعیت اجتماعی خود زده بودند تا بتوانند حداقل کاری را که از دستشان بر می آمد انجام دهند و با استفاده از تخصص های فنی و علمی خود نیاز جبهه را به نوبه خود برطرف سازند. پاک بازانی که همچون شمع سوختند تا بتوانند دین خود را به میهن اسلامی خود ادا کنند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. شهیدانی که برای همیشه تاریخ نامشان بر تارک تاریخ دانشگاه خواهد درخشید. مدیریت کارگاه فنی دانشگاه تبریز در آن دوران برعهده جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی بود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}