ترویج فرهنگ مصرف بهینه برق از مصادیق امر به معروف است

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی فرخی با تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف انرژی گفت: ترویج فرهنگ مصرف بهینه برق از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی توزیع برق استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی فرخی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی، دوم بهمن ماه در جلسه شورای فرهنگی شرکت توزیع برق این استان ضمن تقدیر از فعالان عرصه تولید و توزیع برق برای تأمین برق پایدار گفت: در مدیریت مصرف برق باید کوشا باشیم زیرا جریان زندگی امروز وابسته به جریان برق است.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر تنها به تذکر لسانی محدود نمی شود، بلکه باید در تمامی رفتارهای سازمانی و فردی نمود داشته باشد، افزود: تلاش برای ارائه خدمات با کیفیت، شفافیت در عملکرد، پاسخگویی به موقع به مراجعان و حفظ بیت المال، همگی مصادیقی از امر به معروف و نهی از منکر هستند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی همچنین بر اهمیت نقش خانواده و نهادهای آموزشی در تربیت نسل آینده با محوریت ارزش های اسلامی تأکید کرد.

محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه شرکت توزیع برق به عنوان یک نهاد خدمت رسان، وظیفه ای خطیر در قبال مردم بر عهده دارد، گفت: همه باید تلاش کنیم تا با رفتار حرفه ای و پاسخگویی به موقع، رضایت مردم را جلب کنیم و در خدمتگزاری به آنان کوتاهی نکنیم.

وی شفافیت در عملکرد، رعایت حقوق شهروندی و حفظ بیت المال را از دیگر مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در سازمان دانست و افزود: هرگونه تخلف یا کوتاهی در انجام وظایف، نه تنها خلاف قانون است، بلکه نوعی بی توجهی به حقوق مردم محسوب می شود که باید از آن پرهیز کرد.

محمودی گفت: فرهنگ سازی هوشمندانه درباره مصرف بهینه و مناسب برق می تواند برخی ناترازی های موجود را به یک توازن پایدار در شبکه توزیع برق تبدیل کند.

در این جلسه از برگزیدگان حوزه عفاف و حجاب با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

انتهای پیام

نظرات

captcha