مردم ایران با حافظ، سعدی و مولانا جهان را تسخیر می کنند

معاون راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه صنایع دستی زیست بوم ما را پاس می دارد، تصریح کرد: ما با حافظ، سعدی و مولانا دنیا را تسخیر کردیم. نیاز نداریم با شمشیر دنیا را تسخیر کنیم.

به گزارش  ایکنا به نقل از جشنواره صنایع دستی فجر؛ مراسم افتتاحیه نهمین جشنواره صنایع دستی فجر با نام «سرو سیمین» با حضور سیدرضا صالحی امیری؛ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمدجواد ظریف؛ معاون راهبردی رئیس جمهور؛ ضیا هاشمی؛ معاون فرهنگی معاون اول رئیس جمهور، مریم جلالی؛ معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی و جمعی از مسئولان و هنرمندان این رشته، امروز پنجشنبه دوم اسفند، در موزه هنرهای زیبا، مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار شد.

محمدجواد ظریف در این مراسم با بیان اینکه هنرهای دستی و صنایع دستی نشان دهنده امید به آینده است، گفت: صنایع دستی زیست بوم ما را پاس می دارد.

معاون راهبردی رئیس جمهور با تاکید به اینکه ایران تا مردم را دارد ضعیف نخواهد بود، ادامه داد: مردم ما از هیچ، هنر و زیبایی و اقتصاد می آفرینند و می توانیم اقتصاد هویت بنیان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با اقتصاد هویت بنیان و دوستدار محیط زیست می توان دنیا را تسخیر کرد، ادامه داد: ما با حافظ، سعدی و مولانا دنیا را تسخیر کردیم. نیاز نداریم با شمشیر دنیا را تسخیر کنیم. با شجریان ها دنیا را تسخیر کردیم. مردم سربلندی هستیم که همیشه سربلند خواهیم ماند.

حضور 18 گروه کاری و 299 گونه هنری در جشنواره صنایع دستی

مریم جلالی نیز با اعلام آغاز نهمین جشنواره فجر صنایع دستی گفت: فعالان حوزه صنایع دستی خانواده بزرگی هستند و در این دوره با 18 گروه کاری و 299 گونه محصول فعالیت خواهند کرد.

رئیس نهمین جشنواره فجر صنایع دستی با تاکید به اینکه اهالی صنایع دستی ایران را دوست دارند، ادامه داد: ما اهل مجاهدت هستیم. اینجا هستیم تا معیشت را به فرهنگ، اقتصاد و دیپلماسی متصل کنیم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی با اشاره به اینکه شعار نمایشگاه وفاق ملی و تنوع فرهنگی است، افزود: امروز می توانیم بنازیم که مردم در هر جای ایران دل در گرو ایران دارند، در محروم ترین استان ها و با سخت ترین موانع تاب آورترین صنعت هستیم.

معرفی هنر اقوام، هنر بزرگی است

ضیا هاشمی، معاون فرهنگی معاون اول رئیس جمهور نیز در این مراسم گفت: ما هنر غنی و فاخر داریم و تکریم و معرفی هنر به ویژه هنر اقوام خود هنر است.

همچنین در مراسم افتتاحیه یادمان سروسیمین به مناسبت نهمین دوره، 9 سرو کاشته شد.

به گزارش ایکنا، جشنواره صنایع دستی با عنوان «سرو سیمین 9» در کاخ سعدآباد تهران از دوم اسفند آغاز به کار کرد و تا دوشنبه (6 اسفند) میزبان علاقه مندان است.

از مجموعه هشت هزار و 173 اثر ارسال شده به جشنواره بین المللی فجر صنایع دستی هفت هزار و 974 اثر داخلی از چهار هزار و 378 هنرمند داخلی و 198 اثر خارجی از هنرمندان 20 کشور از جمله تاجیکستان، افغانستان، فرانسه تایلند، انگلیس، هند، ازبکستان و قزاقستان است. در بین کشورهای خارجی بیشترین آثار صنایع دستی از هنرمندان جمهوری تاجیکستان و از بین هنرمندان ایرانی بیشترین اثر از سوی هنرمندان اصفهان و شیراز ارسال شده است.

انتهای پیام

نظرات

captcha