بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مرگ بازیگر جوان کره ای جرقه ای برای تغییر در نحوه رفتار آنلاین با سلبریتی ها در این کشور شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ام اس ان، درگذشت کیم سائرون بازیگری از کره جنوبی در 24 سالگی، همدردی گسترده ای برانگیخت و موجب ایجاد بحث درباره نظارت عمومی شدید بر رفتار با افراد مشهور در این کشور، به ویژه در فضای مجازی شد.
کیم، بازیگر سرشناسی که از کودکی راهی دنیای سینما شده بود، با بازی در فیلم «مردی از ناکجاآباد» در سال 2010 شهرت جهانی یافت. روز یکشنبه یکی از دوستان این بازیگر جسد وی را در خانه اش واقع در سئول پیدا کرد. پلیس هر نوع جرم و جنایتی را رد کرده و تایید کرده است که کیم یادداشتی از خود باقی نگذاشته است.
مرگ کیم به دنبال پشت سر گذاشتن یک دوره دشوار حرفه ای رخ داده که پس از یک حادثه رانندگی بر اثر استعمال الکل در سال 2022 رخ داد و این بازیگر پس از آن از سوی دادگاه جریمه شد.
این حادثه موج پایان ناپذیر واکنش های منفی آنلاین و انتقادهای رسانه ای را برانگیخت و موجب شد تا او برای حفظ موقعیت کاری خود با مشکل مواجه شود.
محیط آنلاین کره جنوبی به دلیل رفتار خشن خود با افراد مشهور، به ویژه زنانی که از هنجارهای معمول منحرف شوند، مشهور است.
کیم بارها هدف رسانه های خبری شد که با انتقادهای خود احساسات عمومی را تقویت می کردند و هر نوع معاشرت وی با دوستان، ابراز ناامیدی از کم کاری اش و حتی لبخند زدنش در طول فیلمبرداری یک فیلم مستقل که سال گذشته ساخت شد، به رسانه ها راه می یافت و با انتقاد مواجه می شد.
مرگ خودخواسته این بازیگر اکنون موجب شده تا حساسیت بیشتری در قبال چنین مسایلی ایجاد شود و فشارهایی که چهره های مشهور در چشم انداز رسانه ای نابخشوده کره جنوبی با آن مواجه هستند، زیر سوال برود.
پس از مرگ کیم، چندین روزنامه مهم کشور دیروز سه شنبه سرمقاله ها و نظراتی را منتشر کردند که در آن نظرات سمی آنلاین درباره این بازیگر را محکوم کردند.
برخی به مرگ خواننده های کی پاپ، سئول لی و گو هارا در سال 2019 و مرگ بازیگر «انگل» لی سان-کیون در سال 2023 استناد کردند و در عین حال خواستار تغییر فرهنگ خشن و بی گذشت نسبت به افراد مشهور شدند.
روزنامه «هانکوک ایلبو» نیز بر این تاکید کرد که برخی رسانه ها حتی پس از مرگ کیم با استفاده از عناوین تحریک آمیز به سواستفاده از درگذشت این بازیگر پرداخته اند تا افزایش کلیک داشته باشند.
{{name}}
{{content}}