مسابقات سطح رقابتی جمع های قرآنی را تقویت می کند

وحید خزائی، متسابق مرحله نهایی چهل وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در خصوص اهمیت برگزاری مسابقات قرآن گفت: این نوع مسابقات حال دوستان قرآنی را خوب می کند و باعث می شود تا جمع های قرآنی حرفه ای همچنان در فضای رقابتی و ارتقای سطح خود بمانند و خود را آماده نگه دارند.

وحید خزائی، متسابق رشته قرائت در مرحله نهایی چهل وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از تهران در گفت وگو با ایکنا از آذربایجان شرقی، در خصوص اینکه چگونه راهش به مسیر قرآنی افتاده است، اظهار کرد: دوران کودکی، هشت دوست و همبازی بودیم که در کوچه بازی می کردیم و یا به جلسات قرآنی خانه ای که هفته ای دو شب برگزار می شد، می رفتیم تا با بچه ها بگوبخند کنیم و چایی و شیرینی بخوریم.

وی ادامه داد: به هر جلسه قرآنی که می رفتیم آن قدر شلوغ می کردیم تا ما را از خانه بیرون می انداختند و در نهایت از آن جمع فقط من باقی ماندم و چون تشویق شدم توانستم خیلی زود آیت الکرسی را حفظ کنم و سپس قرآن را روان و بدون غلط می خواندم. پس از آن با یک قاری آشنا شدم که در جلسات صوت و لحن شرکت می کرد. او وقتی علاقه من را به تلاوت دید، تلاوت سوره فجر مرحوم عبدالباسط را برایم پخش کرد؛ همان فرازهای معروف آیات پایانی سوره فجر؛ من هم استقبال کردم. سپس نوار کاست را گرفتم و به تقلید این تلاوت پرداختم.

خزائی که یکی از کارمندان اوقاف است، با بیان اینکه تبریز میزبانی شایسته ای از مسابقات سراسری قرآن کریم داشته است، اظهار کرد: تمامی کسانی که در این مرحله از مسابقات حضور دارند از نخبگان قرآنی هستند و اغلب در مسابقات کشوری و بین المللی حائز رتبه شده اند.

این قاری قرآن که تا به امروز هفت بار در این مسابقات شرکت کرده و یک بار رتبه عالی را کسب کرده است، افزود: در مسابقات بین المللی دانشجویان و ترکیه نیز حضور داشتم و رتبه هایی دارم. شاید دلیل مهمی که باعث شده من در این سال ها در راه قرآنی بمانم، عشق بوده و دلی در این راه ایستاده ام.

وی در خصوص اهمیت برگزاری مسابقات قرآنی تأکید کرد: مسابقات، حال دوستان قرآنی را خوب می کند و باعث می شود تا جمع های قرآنی حرفه ای همچنان در فضای رقابتی و ارتقای سطح خود بمانند و خود را آماده نگه دارند. مشوقم در این مسیر قطعاً خانواده ام و سپس استاد محمد کاظمی است.

خزائی افزود: در اینکه من قاری شدم 70 درصد نبوغ، استعداد و ذوق خدادادی مؤثر بوده است. البته قاریانی با تلاش بسیار زیاد به نتیجه می رسند. اگر کسی نبوغ و استعداد ذاتی نداشته باشد، به نتیجه نمی رسد یا در مدت زمان طولانی به موفقیت دست پیدا می کند. بر این اساس ایده آل ترین حالت ممکن این است که فرد هم از هوش و نبوغ ذاتی برخوردار باشد و هم تلاش کند.

این قاری قرآن در خصوص اجرایی که برای خودش منحصر به فرد بوده است، گفت: برای شرکت در مراسم قرآنی به آفریقای جنوبی رفته بودم و اجرایی در آن مراسم داشتم. برایم جالب بود که یکی از حاضران آفریقایی نزد من آمد و گفت که ایرانی ها برای ما الگو هستند.

متسابق مرحله نهایی چهل وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن افزود: این فرد آفریقایی می گفت برایشان جالب است که چقدر ایرانی ها نترس و شجاع هستند که علی رغم تحریم‎ های شدید آمریکا باز هم مستحکم ایستاده اند.

یادآور می شود، مرحله نهایی چهل وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش آقایان طی روز های 19 تا 29 آذرماه جاری در بخش آوایی در مصلای تبریز در حال برگزاری است و حضور در سالن مسابقات برای عموم آزاد است.

رقابت های بخش آقایان در رشته های آوایی شامل قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ 20 جزء و حفظ کل در مقطع بالای 18 سال و قرائت تحقیق و حفظ کل در مقطع زیر 18 سال طی این هفته همه روزه به صورت زنده از ساعت 14 تا 21 از رادیو قرآن و شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شود.

پیش از این در همین محل شاهد رقابت های بخش بانوان طی روزهای 12 تا 19 آذرماه بودیم که نفرات برتر آن طی مراسمی در بخش های نغماتی و آوایی تجلیل شدند. همچنین بخش نغماتی آقایان چهل وهفتمین دوره مسابقات نفرات برتر خود را شناخت.

انتهای پیام

نظرات

captcha