ایتالیا: ماسک نقشی در آزادی خبرنگار ایتالیایی در ایران نداشت
«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه اعلام کرد «ایلان ماسک» در مذاکرات میان رم و تهران برای آزادی «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی از ایران هیچ نقشی نداشته است
گروه انرژی مورد حمایت دولت نروژ که در راستای حرکت به سمت انرژی های تجدیدپذیر، «نفت» را از نام خود حذف کرده بود، اکنون برای سوددهی بالاتر سهامداران، به سوخت های فسیلی بازگشته است.
به گزارش ایسنا، اکوئینور که در سال 2018، نام خود را از «استات اویل» تغییر داد، هفته جاری اعلام کرد که قصد دارد تولید سوخت های فسیلی را افزایش دهد و هزینه ها بر روی انرژی های تجدیدپذیر را نصف کند. آندرس اوپدال، مدیرعامل اکوئینور گفت: هدف این شرکت، ایجاد ارزش برای سهامداران در دهه های آینده است.
بر اساس اهداف جدید، این شرکت قصد دارد تا سال 2030، معادل 2.2 میلیون بشکه نفت در روز تولید کند که 10 درصد بیشتر از انتظارات قبلی است.
همزمان، این شرکت هدف خود را برای ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر از هدف قبلی 12 تا 16 گیگاوات، به 10 تا 12 گیگاوات کاهش داد. سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر و سایر فناوری های کم کربن، بین سال های 2025 تا 2027، از حدود 10 میلیارد دلار قبلی، بدون احتساب تامین مالی پروژه، به پنج میلیارد دلار کاهش می یابد.
مدیرعامل اکوئینور، در حالی که این شرکت نتایج خود را برای سال 2024 منتشر کرد، گفت: اکوئینور برای رشد بیشتر و بازده سهامداران رقابتی، موقعیت خوبی دارد. وی افزود که این گروه، اکنون انتظار دارد جریان نقدی آزاد قوی تری داشته باشد که با دارایی عالی، کاهش چشم انداز سرمایه گذاری برای راه حل های انرژی های تجدیدپذیر و کم کربن و بهبود هزینه در سراسر تشکیلاتش، به دست می آید.
اوپدال گفت که جهت گیری استراتژیک کلی شرکت تغییر نکرده است و همچنان قصد دارد تا سال 2050، به هدف صفر کردن آلایندگی برسد. این شرکت همچنان به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای از تولید خود ادامه می دهد و کسب وکار سودآوری در زمینه انرژی های تجدیدپذیر و راه حل های کم کربن ایجاد می کند.
این اقدام اکوئینور پس از آن صورت می گیرد که شرکت های شل و بریتیش پترولیوم، برنامه های خود برای متنوع سازی فعالیت از سوخت های فسیلی را تحت فشار سهامداران برای سوددهی در سطح نفت و گاز، تعدیل کردند.
تحلیلگران انتظار دارند که بریتیش پترولیوم هدف خود برای ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر تا سال 2030 را در ماه جاری تعدیل کند.
ویتول که بزرگ ترین شرکت بازرگانی انرژی مستقل در جهان است، هفته جاری اعلام کرد که تقاضای جهانی برای نفت، حداقل تا سال 2040 کاهش نخواهد یافت، در حالی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ماه گذشته متعهد شد برای بهره برداری از منابع نفتی کشور، از سیاست حفاری حداکثری حمایت کند.
بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، تصمیم اکوئینور پس از آن اعلام شد که این شرکت در اکتبر اعلام کرد که نزدیک به 10 درصد از سهام شرکت اورستد که بزرگترین توسعه دهنده بادی فراساحلی جهان است را خریداری می کند. با این اقدام، اکوئینور با هزینه کمتری، به اهداف انرژی های تجدیدپذیر خود می رساند تا اینکه بخواهد چنین ظرفیتی را از اول ایجاد کند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}