59 مصوبه عمرانی و اقتصادی در شورای برنامه ریزی فیروزکوه تصویب شد

فیروزکوه- استاندار تهران از تصویب 59 مصوبه عمرانی و اقتصادی در شورای برنامه ریزی فیروزکوه خبر داد و گفت: دبیرخانه پیگیری مصوبات استانداری به طور مستمر و منظم اجرای مصوبات را پیگیری می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان شامگاه چهارشنبه و در ایستگاه پایانی و جمع بندی مصوبات شورای برنامه ریزی چهارمین سفر شهرستانی که در فیروزکوه برگزار شد، در تشریح جزئیات مصوبات این جلسه اظهار کرد: امروز توفیق داشتیم در ایام الله دهه فجر که مصادف با اعیاد و ایام پربرکت شعبانیه است، چهارمین سفر شهرستانی را در شهرستان فیروز کوه باشیم.

معتمدیان گفت: امروز در شورای برنامه ریزی توسعه فیروزکوه بعد از برنامه های متنو عی که در سطح شهرستان و بازدیدهای مختلفی که از پروژه ها داشتیم در برخی از بخش ها، شهرها و روستاها حضور پیدا کردیم و از نزدیک با مردم گفتگو داشتیم، در جریان مشکلات مردم قرار گرفتیم و نهایتاً در شورای برنامه ریزی و توسعه مصوباتی برای پیشرفت، آبادانی و توسعه شهرستان فیروزکوه اتخاذ شد.

استاندار تهران با اشاره به مزیت های فیروزکوه، هم از لحاظ وسعت و هم از نظر خارج بودن از شعاع صد و بیست کیلومتر که امکان توسعه صنعتی، معدنی و کشاورزی را در این شهرستان فراهم کرده است، افزود: فیروزکوه به لحاظ وضعیت آب و هوایی مناسب، منابع طبیعی مطلوب و قرار داشتن در مسیر سه استان دارای امتیاز است.

وی فیروزکوه را دارای پیشران های خوبی در زمینه توسعه اقتصادی دانست و بیان کرد: مهم ترین پیشران این شهرستان در حوزه گردشگری می باشد و با توجه به ظرفیت های خوبی که در این منطقه وجود دارد مصوبات خوبی اتخاذ شد.

مقام عالی دولت تعداد مصوبات شورای برنامه ریزی فیروزکوه را مجموعاً 59 مصوبه اعلام کرد و گفت: در حوزه عمرانی 35 مصوبه و در حوزه اقتصادی 24 مصوبه تصویب و تکالیفی برای دستگاه های مختلف اعم از دستگاه های شهرستانی، استانی با مشارکت دستگاه های ملی، وزارتخانه ها و سازمان های ملی تعیین شد که انشاالله بتوانیم با هم افزایی و تعاملی که بین مجموعه قرار می گیرد و نقشه راهی که برای توسعه منطقه و شهرستان قرار می دهیم، شاهد رفع مشکلات و ارتقای شاخص های توسعه شهرستان فیروزکوه باشیم.

معتمدیان در خصوص پیگیری مصوبات عنوان کرد: ساختاری در استانداری تهران، هم در معاونت اقتصادی و هم در معاونت عمرانی تحت عنوان دبیرخانه پیگیری مصوبات تعریف شده که طی آن به صورت مستمر و منظم پیگیر اجرای مصوبات هستند و اگر در روند اجرای مصوبات تأخیر انجام بگیرد حتماً پیگیری لازم صورت می گیرد تا موانع احتمالی و مشکلاتی که در مسیر اجرای این مصوبات قرار دارد رفع شود.

نظرات

captcha