ایتالیا: ماسک نقشی در آزادی خبرنگار ایتالیایی در ایران نداشت
«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه اعلام کرد «ایلان ماسک» در مذاکرات میان رم و تهران برای آزادی «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی از ایران هیچ نقشی نداشته است
بررسی شواهد جدید نشان می دهد که وزنه زدن و استفاده از تردمیل می تواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
به گزارشخبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند افرادی که قدرت عضلانی بیشتر و آمادگی قلبی بهتری دارند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان هستند.
نتایج نشان می دهد که این فایده زنده ماندن حتی برای افراد مبتلا به سرطان در مراحل پیشرفته نیز وجود دارد.
تیم تحقیقات به سرپرستی «رابرت نیوتن»، استاد پزشکی ورزشی در دانشگاه ادیت کوان استرالیا، نتیجه گرفت: «قدرت عضلانی و آمادگی قلبی تنفسی پیش بینی کننده های قابل توجهی برای مرگ و میر ناشی از همه علل، به ویژه در بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته بودند».
محققان اضافه کردند که شاید حتی بتوان رفتن به باشگاه را بخشی از درمان سرطان فرد در نظر گرفت.
محققان نوشتند: «اجرای نسخه های ورزشی مناسب برای تقویت این مؤلفه های آمادگی جسمانی در سراسر زنجیره سرطان ممکن است به کاهش مرگ ومیر ناشی از سرطان کمک کند».
مطالعات قبلی آمادگی جسمانی بهتر را با خطر کلی کمتر مرگ زودهنگام و همچنین خطر کمتر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا ریوی مرتبط دانسته اند .
به گفته محققان، اما این اولین باری است که یک بررسی تلاش می کند ببیند آیا تناسب اندام می تواند از مرگ ناشی از سرطان جلوگیری کند یا خیر.
در این مطالعه، محققان داده های 42 مطالعه قبلی را که شامل تقریباً 47000 بیمار مبتلا به مراحل و انواع مختلف سرطان بود، گردآوری کردند.
نتایج نشان داد که بیماران سرطانی با قدرت عضلانی و تناسب اندام بهتر، 31 تا 46 درصد کمتر در معرض مرگ زودرس به هر دلیلی بودند.
علاوه بر این، به گفته محققان، خطر مرگ آنها با افزایش قدرت عضلانی و تناسب اندام کاهش یافت.
هر واحد افزایش قدرت عضلانی خطر مرگ به هر علتی را در بیماران سرطانی تا 11 درصد کاهش داد.
به همین ترتیب، هر واحد افزایش در سطح تناسب اندام، خطر مرگ ناشی از سرطان را تا 18 درصد کاهش داد.
این مزایا به بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته نیز تعمیم می یابد که در صورت بالا بودن قدرت عضلانی و آمادگی قلبی، خطر مرگ زودهنگام در آنها 8 تا 46 درصد کمتر بود.
محققان دریافتند قدرت و تناسب اندام به طور خاص خطر مرگ را بین 19 تا 41 درصد در میان افراد مبتلا به سرطان ریه یا دستگاه گوارش کاهش می دهد.
محققان نوشتند: «یافته های ما نشان می دهد که قدرت عضلانی می تواند به طور بالقوه در عمل بالینی برای تعیین خطر مرگ و میر در بیماران سرطانی در مراحل پیشرفته مورد استفاده قرار گیرد و بنابراین، فعالیت های تقویت عضلات می تواند برای افزایش امید به زندگی به کار رود.»
{{name}}
{{content}}