جهش علمی با ترکیب داده و کشاورزی در هوش مصنوعی میسر است

رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت توجه به زیرساخت های هوش مصنوعی در کشور، گفت: هوش مصنوعی در کشاورزی شامل ترکیب مجموعه کشاورزی با داده است که جهش مناسب علمی را رقم خواهد زد.

خبرگزاری تسنیم از اهواز، امید رضایی فر در همایش بین المللی هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزی که امروز 8 بهمن در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم در هوش مصنوعی همکاری های لازم در بین المللی است باید برای تبادل تجربیات و زیرساخت با مجموعه های بین المللی داشته باشیم در کنار نیروی انسانی توانمند، وجود زیر ساخت های مناسب سخت افزاری بسیار مهم است.

وی افزود: امروزه در رقابت های بین المللی شاهد این هستیم که در مدعیان هوش مصنوعی زیرساخت های عظیم می سازند.

رضایی فر ادامه داد: نیروی انسانی متخصص، به عنوان یک نقطه قوت است نیروی انسانی در کنار امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، می تواند در نگه داشت نخبگانی موثر باشد. طی هفته گذشته، نشست هفته علم ایران و عراق در شهر کربلا با حضور 50 دانشگاه برگزار شد یکی از محورهای این نشست توسعه روابط و هوش مصنوعی بود. سال آینده نیز نشست وزرای علوم جهان اسلام با محوریت هوش مصنوعی برگزار خواهد شد که یکی از خروجی این برنامه محور هوش مصنوعی در کشاورزی خواهد بود.

رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: هوش مصنوعی در کشاورزی شامل ترکیب مجموعه کشاورزی با داده است که جهش مناسب علمی را رقم خواهد زد. امروزه با محور داده سر و کار داریم صرف نظر از توسعه زیرساخت ، نیاز به توسعه داده محور است. بدون وجود داده، امکان استفاده مناسب از هوش مصنوعی وجود نخواهد داشت.

این مقام مسئول گفت: باید بتوان به داده های قبال اتکا و مستند و با مرکزیت داده بتوانیم به دستاورد جدید برسیم. به این منظور در دو سال گذشته پردازش داده ها یکی از محورهای پذیرش در پارک های علم و فناوری به عنوان ارزش تجاری و توسعه استراتژیک در نظر گرفته شده است.

رضایی فر افزود: توصیه اصلی گرد آوری تجاری سازی و اتکا به داده هایی است که بتواند مسیر سالی و پیش بینی آینده را رقم بزند که می تواند گنجینه ارزشمندی باشد.

وی یادآور شد: یکی از موضوعات مهم هوش مصنوعی ، توجه به فضای نظریه پردازی در هوش مصنوعی نیاز است. در آینده هوش مصنوعی به خلاقیت و جهش علمی توجه می شود.

رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: در گذشته شهرک های صنعتی زیرساخت توسعه صنعت بود. امروزه برای توسعه هوش مصنوعی نیاز به تحلیل و نقطه گذاری زیرساختی داریم. تا مشابه توسعه گذشته در حوزه صنعتی نشویم

وی عنوان کرد: باید به تولید و محتوای اصیل علمی در کنار هوش مصنوعی توجه شود و نباید درگیر فضای تبلیغاتی هوش مصنوعی نشویم. استفاده ابزاری از این موضوعات نباید ما را از توسعه علمی عقب بیندازد.فناوری های همگرا به عنوان یکی از محورهای جدی مدلهای توسعه علمی و فناوری است.

انتهای پیام/341

نظرات

captcha