انتقاد مدیران گروه معارف دانشگاه ها از طولانی بودن جذب اعضای جدید هیئت علمی

مدیران گروه های معارف اسلامی دانشگاه ها از طولانی بودن فرایند جذب اعضای جدید هیئت علمی برای گروه معارف در مقایسه با سایر گروه های علمی در دانشگاه ها انتقاد کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، نشست مشترک دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان آذربایجان غربی و مدیران گروه های معارف اسلامی با حضور حجت الاسلام حرزاده معاون آموزشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها به همت دفتر نهاد استانی و به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

درابتدای جلسه، حجت الاسلام محمدنژاد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان به اهمیت این جلسه و نقش آن در ارتقای تعامل و همکاری بین دفاتر نهاد و گروه های معارف اسلامی اشاره کرده و گفت: ما باید در درون خودمان تعامل جدی داشته باشیم تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن مأموریت هایی که نظام اسلامی بر دوش ما گذاشته است را محقق کنیم.

وی همچنین این نشست را فرصتی برای تبادل نظر و طرح موضوعات و چالش های مهم گروههای معارف اسلامی که در فضای دانشگاه ها وجود دارد، دانست.

در ادامه حجت الاسلام حرزاده معاون آموزشی نهاد مرکز، به نکات مهمی در مورد نقش دفاتر نهاد و گروه های معارف اسلامی در دانشگاه ها پرداخت و گفت: دفاتر نهاد و گروه های معارف اسلامی در اصل دو شاخه از یک درخت هستند و برای دستیابی به اهداف نظام اسلامی، باید همواره همدل و همراه باشند.

حجت الاسلام حرزاده گفت : بیشترین فرصتی که در مواجهه با دانشجوبرای ما وجود دارد، دروس معارف است. این دروس به عنوان سرمایه اصلی نهاد، نیازمند تقویت و توجه ویژه هستند.

وی همچنین نقش راهبری دفاتر نهاد و نقش آموزشی-تربیتی گروه معارف را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: نگاه صرف آموزشی به این گروه ها نادرست است و باید فلسفه وجودی آنها حفظ شود.

در این جلسه، مدیران گروه های معارف اسلامی و مسئولین دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان آذربایجان غربی نیز به بیان دیدگاه های خود پرداختند و ضمن اشاره به چالش های موجود در انجام ماموریت ها، پیشنهاداتی هم برای بهبود وضعیت از جمله طولانی بودن فرآیند جذب اعضای جدید هیات علمی برای گروه معارف در مقایسه با سایر گروه های علمی در دانشگاه دادند.

نظرات

captcha