چرایی ابراز شرمندگی رهبری در دیدار با فعالان اقتصادی

چرا رهبری عزیز با جرأت تمام در برابر کارگر ایرانی و سرمایه گذار آن اظهار شرمندگی می کند؟ این شفاف سازی معظم له به سبک مدیریتی ایشان بازگشت دارد که تعارض منافع در برابر کارگر و سرمایه گذار ایرانی در هیچ موردی و موقعیتی وجود نداشته و ندارد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، حسین درودی، پژوهشگر علوم تربیتی و مدرس بیانیه گام دوم طی یادداشتی نوشت: مقام معظم رهبری روز چهارشنبه پنجم بهمن ماه در دیدار حدود هزار نفر از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان با اشاره به ظرفیت و توان رو به سوی به قله بخش خصوصی و همچنین پیشرفت رو به جلوی این بخش در تمامی بخش های اقتصاد از برای تحقق اهداف کلان اقتصادی مانند «تحقق رشد 8 درصدی اقتصاد در تأیید کارشناسان»، «اجرای صحیح سیاست های اصل44»، «بهره مندی از ظرفیت های گروه بریکس» و رفع موانع و نیز سرعت گیرهای پیش پای بخش خصوصی و تولید را از ضرورت های مهم و زمینه ساز بهبود اوضاع و پیشرفت چشمگیر کشور برشمردند.

لکن کلید واژه شرمساری در بیانات معظم له بسیار حائز اهمیت است، زیرا ایشان با اشاره به واردات کالا های مشابه تولید داخلی فرمودند: «انسان شرمنده می شود، وقتی رقم مالی واردات کالای مشابه داخلی به عنوان مثال، 40 درصد بیشتر از رقم وارداتی یک کارخانه ای که آن کالا را تولید می کند است؛ این اتفاق یعنی رقیب کارگر ایرانی و سرمایه گذار ایرانی؛ انسان خجالت می کشد، واقعاً چرا؟» امید داریم که جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی که با پیام گرفتن از مبعث خاتم رسولان و اهل بیت پاک حضرتش به مقام بعثت درونی خود رسیده و اقتصاد مقاومتی را جهانی سازی کنند.

منشأ تعارض منافع

چرا رهبری عزیز با جرأت تمام در برابر کارگر ایرانی و سرمایه گذار آن اظهار شرمندگی می کند؟ این شفاف سازی معظم له به سبک مدیریتی ایشان بازگشت دارد که تعارض منافع در برابر کارگر و سرمایه گذار ایرانی در هیچ موردی و موقعیتی وجود نداشته و ندارد.

این نجابت از برای آن است که از هستی شناختی معظم له برخواسته و به خداشناسی بر آمده از اسلام ناب ایشان برمی گردد. از همین رو مظلومیت امام جامعه را می توان به وضوح مشاهده کرد که در فرآیند پیگیری سیاست های ابلاغی از سوی ایشان برنامه لازم و اهتمام حقیقی وجود ندارد؛ در جهان امروز و همچنین تاریخ بشریت، هیچ رهبر صاحب قدرتی مظلوم واقع نمی شود چراکه آنان از قدرت خود به صورت ظالمانه و غیرعادلانه استفاده می کنند و حالت اظهار شرمندگی و شرمساری در خود نمی یابند تا آن را در محضر حضرت داور برای مردم خود علنی کنند.

استفاده از کلمه شرمندگی

به جهت اینکه کلید واژه شرمندگی در تبیین رهبری در دیدار با کارآفرینان و سرمایه گذاران داخلی مختومه نگردد و به فراموشی سپرده نشود لازم و ضروری است تمام مسئولان کشور و نیز ائمه جمعه به عنوان نمایندگان ایشان در استان ها و شهرستان ها سراسر کشور، کلمه مذکور را متناسب مسئولیت خود استفاده کنند تا این اظهار صادقانه و خالصانه ایشان که تفسیر بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز می باشد؛ تبیین گردد «توصیه من؛ امید و نگاه خوش بینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همه قفل ها، هیچ گامی نمی توان برداشت. آنچه می گویم یک امید صادق و متکی به واقعیت های عینی است. اینجانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جسته ام، اما خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برحذر داشته ام و برحذر می دارم...»

لازم و ضروری است این ادبیات انقلابی که ایشان در حضور رسانه های داخلی و خارجی ایراد کردند مسیر خود را بیابد و برای آن برنامه ریزی همه جانبه صورت گیرد؛ تا بخش گارگری و سرمایه گذاران و نیز ملت غیور و نجیب ایران اسلامی بیش از پیش امیدوار و شاد کردند.

وفاق مشارکتی خردورزانه و مؤمنانه

آنچه در یک فعالیت مفید مشارکتی مسلم و مشهود است وفاق می باشد که از ریشه وفق صادر گردیده که اهل تمییز را به یاد حدیث امام نهم می اندازد. حضرت امام جواد(ع) می فرماید: «اَلْمُؤْمِنُ یَحْتاجُ اِلی ثَلاثِ خِصالٍ: تَوْفیقٍ مِنَ اللّه وَ واعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ، وَ قَبولٍ مِمَّنْ یَنْصَحُهُ؛ مؤمن، به سه چیز، نیازمند است توفیقی از جانب پروردگار، پنددهنده ای از درون خویش و پذیرشی از نصیحت کنندگان.»  [بحار الأنوار، ج 78، ص 358، ح 1.] ن

یاز فرآیند تولید در هر مجموعه ایی به این ارکان ثلاثه در حدیث مذکور وابسته است، زیرا اجتماعی که از درون خود لذت استقلال و آزادگی وفاق داده شده در فطرت پاک انسانی را درک و هضم نکند به طور حتم و بدون شک برای دلسوزی های فرمانده خویش هم گوش شنوایی نخواهد داشت؛ همچنانکه با کمال تأسف بیش از 13سال و اندی از «ممنوعیت خرید کالا های خارجی دارای نمونه مشابه تولید داخلی از سوی تمامی دستگاه های دولتی» می گذرد، ولی همچنان بدون تفاوت شاهد جولان و استقبال از واردات هستیم.

عدم تخصص، طمع ورزی، کم کاری، ندانم کاری و بی لیاقتی مسئولان کار را به جایی رسانده است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی، دیگر بار کم کاری ها را به دوش بکشند و در میان اجتماعی از فعالان بخش خصوصی و کار آفرینی بفرمایند: «یک مسئله که انسان را شرمنده می کند، واردات تولیدات مشابه داخل است که عملاً به ضرر کارگر و تولیدکننده است و راه را برای به زانو درآمدن سرمایه گذار داخلی در مقابل رقبای خارجی هموار می کند.»

ناکار جلوه دادن انقلاب اسلامی

انصافا از این کالبد شکافی نمی توان گذر کرد که ادعاهای خام برخی در گوشه و کنار بر ناکار آمد خواندن نظام مقدس جمهوری اسلامی به اقتصاد بیمار و وضعیت نامطلوب معیشتی مردم و افتضاح تولیدات سطحی محور، محصول و مولد مسئولان نالایق و صدالبته درگیری با سیاست «تعارض منافع» و بدون مبانی اعتقادی در اقتصاد منجر می شود که طی سالیان متمادی و مستمر به قوانین بالادستی و عادی همه فهم توجه نکرده اند.

اگر توجه تمام وجهی به قوانین به روش کارشناسی و استواری اجرا می شد، حتماً شاهد وضع کنونی نبودیم همچنانکه برخی عرصه ها گواه و شاهد کارآمدی نظام اسلامی در جهان هستند. چرخه سنگ اندازی پیش پای تولیدکنندگان و کارآفرینان واقعی هنوز با جسارتی به مسیر خود ادامه می دهد، کافی است مدیران دلسوز گوشه ای از صحبت ها و فریاد های برخی از مسئولان مرکز بهبود فضای کسب و کار را مباحثه کنند، آن وقت متوجه خواهند شد که چرا برخی از کارگران و کارآفرینان از نظام اسلامی شکوایه دارند و با امیدی که رهبری حکیم توصیه کرده اند نمی توانند کسب و کار خود را سامان بدهند،

صد البته بعید است برخی مسئولان و مدیران ندانند، ولی روز دیدار با رهبر انقلاب اسلامی مجددا پشت رهبری پنهان شدند و جرئت و جسارات آن را نداشتند که مسئولیت وضع موجود را بپذیرند و برای آن چاره اندیشی بکنند و در نهایت به قول حاج قاسم دلها دل این مرد حکیم الهی را شاد کرده و مردم ایران را امیدوار به ایمان کاری خود کنند.

انتهای پیام

نظرات

captcha