ایتالیا: ماسک نقشی در آزادی خبرنگار ایتالیایی در ایران نداشت
«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه اعلام کرد «ایلان ماسک» در مذاکرات میان رم و تهران برای آزادی «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی از ایران هیچ نقشی نداشته است
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با تاکید بر اهمیت تمرکز زدایی جغرافیایی در حوزه مد و لباس کشور درباره اولویت های اصلی کارگروه توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، زهرا گلپایگانی در سومین جلسه شورای مشورتی کارگروه ساماندهی مد و لباس که روز گذشته (17 دی ماه) برگزار شد با اشاره به لزوم اعتمادسازی و همدلی بین همه بازیگران بخش های دولتی و غیردولتی حوزه مد و لباس گفت: ایجاد بستر مشارکت جمعی و گفتگو محور از اولویت های راهبردی کارگروه است و اصحاب این هنر _ صنعت، کانون تحرکات فرهنگی، هنری و اقتصادی این عرصه هستند.
او افزود: اعتماد به بخش خصوصی و تقویت نهادهای صنفی از راهبردهای اصلی ما است.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس تمرکز زدایی جغرافیایی را از دیگر راهبردهای کلان این حوزه دانست و تاکید کرد: فرهنگ و هنر ایرانی، ذات و هویت ایران بوده و وظیفه ما ضمن حفظ این سرمایه، معرفی آن به مخاطبان داخل و خارج از کشور است.
او ادامه داد: لازم است این امر به صورت فاخر و در شأن فرهنگ اصیل و ارزشمندمان صورت پذیرد.
گلپایگانی تاکید کرد: به دنبال افزایش اعتماد، همدلی و انسجام هستیم و این امر جز با یاری همه ذی نفعان و کنشگران این عرصه محقق نخواهد شد.
او افزود: از دیگر اولویت های مورد نظر در دوره جدید کارگروه، تاکید بر توسعه ارتباط بین دانشگاه و صنعت و تقویت مبانی نظری و علمی این حوزه است و به دنبال تولید و توسعه دانش در این عرصه هستیم.
در ادامه این جلسه مشورتی، حضار به ارائه نقطه نظرات خود پرداخته و پیشنهادهای خود برای بهبود وضع موجود را مطرح کردند.
رسیدگی به وضعیت فروشگاه های فاقد مجوز که در بستر فضای مجازی به شکلی غیرقانونی در حال فعالیت هستند، تاکید و اهمیت به حوزه طراحی و برنامه ریزی جهت تقویت و به روزرسانی آن، استفاده از برنامه های کامپیوتری و هوش مصنوعی در حوزه مد و لباس، توانمندسازی فرهنگی واحدهای صنفی و تولیدی، فرهنگ سازی پیش از واگذاری امور به اتحادیه ها و واحدهای صنفی، بهره از ساختارهای بسیار مهم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چون سازمان های وزارت فرهنگ و سازمان سینمایی در تقویت این زیست بوم، ضرورت تجدید نظر در قوانین مد و لباس متناسب با نیازهای جدید و حفظ کرامت و عزت و احترام تولیدکنندگان در رویدادهای این حوزه از اهم موارد مطرح شده در این حوزه بود.
حاضران همچنین بر استفاده مناسب از ظرفیت نمایشگاه قرآن برای عرضه تولیدات جدید حوزه مد و لباس، توجه ویژه به طراحی خلاق و فاخر در لباس اجتماع و تلفیق هنر ایرانی اسلامی در طراحی آن و کمک به تولید انبوه سازی طرح های موفق، عدم دو قطبی سازی لباس عفیفانه از غیر آن، لزوم حمایت اتحادیه ها از طراحان، حمایت از تولیدکنندگان و عرضه کنندگان زینت آلات لباس، ضرورت آموزش کاربردی و مهارتی و مبتنی بر نیاز صنعت به طراحان، اشاره به زنگ خطر مهاجرت نیروهای کار این حوزه از ایران، ضرورت اتصال حوزه علم و صنعت و تعامل مستمر در این حوزه، ضرورت تدوین نقشه راه و هدف گذاری صریح در عرصه مد و لباس تاکید کردند.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزاری منظم جلسات مشورتی کارگروه مد و لباس با هدف دریافت نظر همه بازیگران این عرصه و تداوم تعامل و تشریک مساعی در این حوزه از برنامه های کارگروه ساماندهی مد و لباس در دوره جدید است.
این جلسه با حضور نمایندگانی از اتحادیه ها، اصناف و فعالان اقتصادی، کنشگران رسانه ای، اساتید و نمایندگان دانشگاه های فعال حوزه مد و لباس کشور برگزار شد.
به گزارش ایسنا، اولین جلسه شورای مشورتی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور 24 مرداد ماه با هدف پیشبرد اهداف سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی مد و لباس فجر برگزار شد. در دومین جلسه نیز که در تاریخ 7 شهریور ماه برگزار شد اعضا در خصوص روش های ارزیابی علمی تخصصی فرایند بررسی محصولات متقاضی دریافت شناسه شیما و راهکارهای تسریع مسیر ارزیابی، گفتگو کردند. سومین جلسه این شورا نیز حالا پس از 4 ماه، در شرایطی برگزار شده است که در فاصله کمتر از یک ماه تا دهه فجر و موعد همیشگی برگزاری جشنواره مد و لباس فجر قرار داریم و مشروح منتشر شده از این جلسه هیچ اطلاعاتی درخصوص برگزاری این جشنواره ارائه نمی دهد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}