کمک هزینه 500 میلیونی صندوق نوآوری به فناوران و دانش آموختگان حوزه نانو

به گزارش گروه علمی ایرنا، یکی از الزامات ارتباط صنعت و دانشگاه استفاده از ظرفیت های تحقیقاتی کشور و تداوم فعالیت های تحقیق و توسعه برای ایجاد و گسترش شرکت های دانش بنیان از بستر دانشگاه ها و آزمایشگاه های پژوهشی است.

به گزارش گروه علمی ایرنا، یکی از الزامات ارتباط صنعت و دانشگاه استفاده از ظرفیت های تحقیقاتی کشور و تداوم فعالیت های تحقیق و توسعه برای ایجاد و گسترش شرکت های دانش بنیان از بستر دانشگاه ها و آزمایشگاه های پژوهشی است.

بهره گیری از پتانسیل شتاب دهنده ها و شرکت های دانش بنیان در اکتساب فناوری و تجاری سازی راهکارهای فناورانه نیز نقشی کلیدی در پیشبرد این فرایند دارد. دستاوردهای علمی کشور، از جمله نیروی انسانی متخصص و پژوهش های دانشگاهی، از نقاط قوت کشور در نظام های رتبه بندی بین المللی است.

در همین راستا، صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تسهیل انتقال و توسعه فناوری های پیشرفته با ارائه خدمت جدیدی با عنوان «کمک هزینه تحقیق و توسعه» بخشی از هزینه های مربوط به فعالیت های تحقیق و توسعه را به صورت بلاعوض به شرکت های دانش بنیان و اعضای هیات علمی اعطا می کند. سهم حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی در هر طرح تحقیقاتی تا سقف 500 میلیون تومان و بر اساس شاخص ها و شرایط مشخص، تعیین خواهد شد.

واجدین شرایط برای شرکت در فراخوان لازم است ابتدا در پلتفرم چلنج به آدرس challenge.ir ثبت نام کرده و پس از ورود به صفحه فراخوان، با کلیک بر دکمه ثبت پروپوزال، اطلاعات خواسته شده را تکمیل و رزومه مسئول طرح را بارگذاری نمایند. طرح های ثبت شده مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت تأیید اولیه، اطلاعات تکمیلی جهت ادامه روند ارزیابی دریافت خواهد شد.

شرکت ها و شتاب دهنده های دانش بنیان و اعضای هیئت علمی و پژوهشگران از مخاطبان فراخوان هستند و طرح های فناورانه براساس معقول بودن تعداد هسته فناور تیم و توانایی تیم سازی، شفافیت توافقات مالی و وضعیت تقسیم سهام بین هسته فناور، شکلگیری هسته فناور با رویکرد توسعه محصول، حضور تخصص های فنی و کسب وکاری لازم در هسته فناور و برخورداری از سوابق پژوهشی و فناورانه، کمتر از 5 بودن سطح آمادگی فناوری طرح پیشنهادی، قابل قبول بودن طرح پیشنهادی، سطح نوآوری و پیچیدگی فناوری و غیره از معیارهایی است که طرح ها بر اساس آن ارزیابی خواهند شد.

کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی، دارو و فرآورده های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان، مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری های شیمیایی، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی، سخت افزارهای برق و الکترونیک، فوتونیک و لیزر و فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای از حوزه های فناورانه این فراخوان است.

بر اساس اعلام معاونت علمی، علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 88486496-021 تماس گرفته و یا به آدرس ایمیل: [email protected] و آدرس لینکدین: https://www.linkedin.com/company/s-s-danasharif مراجعه کنند.

نظرات

captcha