نظارت بر عملکرد نانوایی ها با کنترل بیشتری صورت گیرد

ساری- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری گفت: نظارت بر عملکرد نانوایی ها باید با دقت و کنترل بیشتری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا گنجی شامگاه یکشنبه در کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران با تاکید بر این نکته که در جلسات کارگروه آرد و نان می بایست به دنبال خروجی صحیح و افزایش رضایتمندی مردم باشیم، اظهار داشت: خروجی جلسات کارگروه می بایست در شهرستان ها دیده شود و فرمانداران و مدیران و اعضای کارگروه آرد و نان در شهرستان ها موضوعاتی که در کارگروه استان به تصویب می رسد را پیگیری جدی داشته باشند.

وی در خصوص گندم های رطوبت بالا در مناطق کوهستانی استان نیز از سازمان جهاد کشاورزی خواست پیگیری های جدی تری صورت گیرد تا در فصل خرید تضمینی گندم در سال آینده، دستورالعمل های آن مشخص باشد.

گنجی با توجه به کیفیت بالای گندم های تولیدی در مازندران و همچنین تأمین 80 درصد از گندم مورد نیاز استان از گندم های کیفی استان های گلستان، خوزستان و … اظهار داشت: عوامل زیادی در تولید نان با کیفیت اثرگذار هستند، لذا شاخصه ها و معیارهای لازم برای ارزیابی عملکرد نانوایی ها و آماری از رضایت مشتریان از تولید محصول نهایی یعنی نان مشخص گردد تا هدف گذاری و معیار درستی برای ارتقای کیفیت نان در استان داشته باشیم.

وی افزود: از نانوایان ماهر و با تجربه و متخصصان این حوزه برای برگزاری نشستی تخصصی تر دعوت خواهیم کرد تا معیارهای لازم برای پخت نان با کیفیت در نانوایی ها را تعیین کنند.

گنجی با بیان اینکه در بحث نظارت بر عملکرد نانوایی ها باید دقت و کنترل بیشتری انجام شود اظهار داشت: باید به دنبال تأثیرگذاری بیشتر این نظارت ها بر روند بازار و رضایتمندی مشتریان باشیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ساعت کار نانوایی ها به گونه ای تعیین شود که مردم برای تهیه نان تازه در این ماه مبارک با مشکلی مواجه نشوند و نظارت بر رعایت ساعت پخت در این ماه افزایش یابد

نظرات

captcha