ایتالیا: ماسک نقشی در آزادی خبرنگار ایتالیایی در ایران نداشت
«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه اعلام کرد «ایلان ماسک» در مذاکرات میان رم و تهران برای آزادی «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی از ایران هیچ نقشی نداشته است
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز: یکی از نیازهای اساسی توسعه گردشگری، برقراری پروازهای مسافری فرودگاه پیام است. و ، بر اهمیت ب به عنوان در است.
وی، تکمیل زیرساخت ها و معرفی ظرفیت های گردشگری استان را از اولویت های اصلی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برشمرد و توسعه خدمات فرودگاهی و هواپیمایی را به عنوان یکی از زیرساخت های کلیدی برای رونق گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی معرفی کرد. به گفته زینالی، منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، علاوه بر اینکه زیرساختی ضروری برای توسعه گردشگری است، خود نیز می تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری برای مردم استان و کشور مطرح شود.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز با تأکید بر اهمیت زمان برای گردشگران، بیان کرد که زیرساخت ها باید به گونه ای فراهم شوند که گردشگران بتوانند بدون صرف زمان زیاد، بیشترین بهره را از سفر خود ببرند. وی همچنین به این نکته اشاره کرد که عدم وجود خدمات فرودگاهی و پروازی مناسب در استان، باعث شده تا نتوان از ظرفیت جاذبه های مهمی مانند پیست اسکی دیزین به نحو مطلوب استفاده کرد.
زینالی با بیان اینکه گردشگری یک صنعت فرابخشی است، آمادگی کامل اداره کل میراث فرهنگی البرز و وزارت میراث فرهنگی را برای تعامل و همکاری با منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام در راستای توسعه خطوط پروازی جدید در استان اعلام کرد.
وی در پایان، بر ضرورت همراهی سایر دستگاه ها، رسانه ها و صدا و سیما برای معرفی هرچه بیشتر جاذبه های گردشگری استان تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با توسعه زیرساخت ها و خدمات گردشگری، استان البرز از حالت "محل گذر" به "محل اقامت" گردشگران تبدیل شود، چرا که جاذبه های گردشگری این استان به گونه ای است که شایسته اقامت حداقل سه شب توسط گردشگران است.
پروازهای مسافری را یکی از راهبردهای اساسی فرودگاه پیام
در ادامه این نشست، مجتبی شمس نژاد، معاون هوانوردی فرودگاه بین المللی پیام، توسعه پروازهای مسافری را یکی از راهبردهای اساسی این فرودگاه دانست و با اشاره به ظرفیت ها و مزیت های استان، نزدیکی به پایتخت و وجود منطقه ویژه اقتصادی، از برنامه های کارشناسی برای توسعه پروازها در راستای گسترش سفرها خبر داد.
شمس نژاد همچنین بر لزوم حمایت ها و بسترسازی های قانونی برای توسعه پروازهای فرودگاه بین المللی پیام تأکید کرد و آمادگی این فرودگاه را برای همکاری با استانداری، اداره کل میراث فرهنگی و سایر دستگاه های ذیربط به منظور رونق گردشگری و توسعه سفرهای پروازی در استان اعلام کرد.
وی با اشاره به جابجایی 40 هزار مسافر از این فرودگاه از سال 98 تا کنون، که بخش قابل توجهی از آنها مربوط به سفرهای عتبات عالیات بوده است، بیان کرد که استقرار پروازهای داخلی در گام اول می تواند مقدمه ای برای گسترش شبکه پروازی در مسیرهای داخلی و بین المللی باشد و زیرساخت های لازم برای پروازهای بین المللی نیز در این فرودگاه فراهم است.
در این نشست، مدیران برخی دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی استان نیز ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با خطوط هواپیمایی در فرودگاه پیام، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را برای توسعه هرچه بیشتر این حوزه ارائه کردند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}