حوزه سلامت بزرگترین بدهکار کشور/نیاز 450 هزار میلیارد تومانی

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت از نیاز 450 هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت برای جبران کمبودها خبر داد و گفت: حوزه سلامت، بزرگترین بدهکار کشور است.

- اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، طاهر موهبتی امروز در مراسم تکریم رئیس و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: حوزه سلامت، بزرگترین بدهکار کشور است و با وجود بدهی این وزارتخانه به همکاران، خدمات رسانی به مردم و بیماران هیچ گاه توسط پرستاران و پزشکان متوقف نشده و طبق روال  انجام می شود.

وی با بیان اینکه رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، یک فرد تحصیل کرده و اصیل است، افزود: باید از این فرصت ارزشمند برای خدمت به مردم استان بهره گرفته شود.

آیا گره ای از کار فردی گشوده ایم یا نه؟

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: در پایان هر دوره کاری و یا تحصیلی، آنچه بیشتر سبب رضایت انسان می شود، این است که آیا گره ای از کار فردی گشوده ایم یا نه؟

موهبتی تصریح کرد: حوزه سلامت زیبایی خاص خود را دارد چرا که شاغلان این نهاد سوگند یاد می کنند که نجات دهنده جان انسان ها باشند که بر اساس آیات قرآن نجات یک نفر برابر با نجات جان بشریت است.

امروز با آنچه که شایسته مردم در حوزه سلامت است، فاصله داریم

وی متذکر شد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری «بیمار به جز رنج بیماری نباید دغدغه و رنج دیگری داشته باشد»، یادآور شد: امروز با آنچه که شایسته مردم در حوزه سلامت است، فاصله داریم که بخشی از این مشکل به منابع مالی و بخشی به مدیریت ها مربوط می شود.

موهبتی، تأمین منابع مالی پایدار را مهمترین انتظار و مطالبه اعلام کرد و  افزود: حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیازمند 450 هزار میلیارد تومان برای جبران کمبودهاست که در این راستا از توان خیرین باید بهره گرفته شود.

83 درصد تولید ثروت دنیا مرهون نیروی انسانی است

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، با اشاره به اینکه 83 درصد تولید ثروت دنیا مرهون نیروی انسانی است و این آمار در ایران 30 درصد است گفت: در بحث به کارگیری نیروی خوب از هر جریان سیاسی که چهارچوب دولت را قبول داشته باشد، باید استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: اگربهترین امکانات و تجهیزات پزشکی باشد اما نیروی انسانی راضی نباشد هیچ فایده ای ندارد بنابراین باید توجه داشته باشیم که همه چیز را نباید به موضوع معیشت مربوط کنیم، بلکه کرامت انسان ها هم باید در این زمینه همواره مورد توجه واقع شود.

انتهای پیام/ 251

نظرات

captcha