اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مشگین شهر - مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: شهرستان مشگین شهر با داشتن بیشترین مزارع پرورش ماهی فعال 60 درصد تولید ماهی های سرد آبی استان را تامین می کند.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش عصر سه شنبه در جشنواره طبخ ماهی در تالار پل معلق مشگین شهر اظهار کرد: مشگین شهر با داشتن بیشترین مزارع پرورش ماهی فعال حدود 60 درصد تولید ماهی های سرد آبی استان را نیز به خود اختصاص داده که همین امر باعث شده تا این شهرستان در شمال غرب کشور به عنوان یکی از قطب های پرورش ماهیان سرد آبی شناخته شود.
مدیرکل شیلات استان اردبیل بیان کرد: چندین طرح مطالعاتی از جمله ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهر چای تا قره سو انجام شده و امسال تکمیل خواهد شد.
وی اضافه کرد: تولید کننده ها در چندین محور با مشکلاتی مواجه هستند ولی باز در بحث امنیت غذایی پیشرفت داشته و بیشترین سهم پروتئین در بخش شیلات است.
اله بخش با بیان اینکه 60 درصد ماهی سردابی استان در مشگین شهر تولید می شود، افزود: سالانه چهار هزار و 500 تن ماهی سردابی در استان اردبیل تولید می شود که بیش از 2 هزار و 500 تن آن متعلق به مزارع مشگین شهر است.
مدیرکل شیلات بیان کرد: 25 سال بعد 60 درصد پروتئین از آبزیان تأمین خواهد شد.
وی با اشاره به بحث افزایش سرانه مصرف ماهی و شیوه های نوین طبخ آبزیان بیان کرد: سرانه مصرف در کشور حدود 14 کیلوگرم و سرانه جهانی حدود 20 کیلوگرم و سرانه استان اردبیل حدود 11 کیلوگرم است که امید است با ایجاد بازارهای تخصصی و با تنوع ماهی و ماهی های ارزان قیمت بتوانیم این گونه ماهی ها را در سفره خانوار داشته باشیم.
شهرام محمدی، فرماندار مشگین شهر در ادامه افزود: این جشنواره به دلیل ترویج مصرف آبزیان و آشنایی با مزایای استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی تدارک دیده شد.
وی با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره هایی بتواند در توانمندسازی بانوان در راستای افزایش استفاده از آبزیان در انواع غذاها مؤثر شود، تصریح کرد: ترویج فرهنگ مصرف گوشت آبزیان یک منبع ضروری، که سلامتی را برای خانواده ها به ارمغان می آورد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این جشنواره 24 نفر شرکت داشتند از بین غذاهایی که به مسابقات راه یافتند بر اساس تنوع، طعم، مزه، تزئین و یک آیتم بهداشت توسط سه نفر از داوران و یک نفر نماینده شرکت شیلات به عنوان سردآور انتخاب شدند و از برگزیدگان تجلیل به عمل آمد.
{{name}}
{{content}}