اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دبیر کل حزب عدالت و توسعه و نخست وزیر سابق مراکش، با رد هرگونه گرایش مراکش به سکولاریسم، تأکید کرد که مراکش یک کشور اسلامی است.
به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، عبدالله بنکیران، دبیر کل حزب عدالت و توسعه و نخست وزیر سابق مراکش، با رد هرگونه گرایش به سکولاریسم، تأکید کرد که مراکش یک کشور اسلامی است.
وی در نشستی که از سوی این حزب در استان تارودانت در جنوب مراکش برگزار شد تأکید کرد که مراکشی ها در طول تاریخ به دین و هویت اسلامی خود پایبند بوده اند. وی بر لزوم بازگرداندن اعتماد بین شهروندان و نهادهای دولتی از جمله احزاب سیاسی تأکید کرد. بنکیران در کنایه ای قابل توجه به اظهارات احمد توفیق، وزیر اوقاف این کشور اشاره کرد که مراکش هرگز یک کشور سکولار نبوده، بلکه کشوری است که حاکم آن امیرالمؤمنین خوانده می شد زیرا اسلام ستون فقرات حکومت را تشکیل می داد. وی گفت: مراکشی ها مسلمان هستند و به حکومت اسلامی خود پایبند هستند، نه به سکولاریسم. حاکم کشور ارتشی نداشت، بلکه گروهی نگهبان داشت و از طریق مدارس قرآنی بر کشور حکومت می کرد که امروزه به مدارس سنتی تبدیل شده است. اکنون افرادی علیه این مدارس توطئه می کنند و البته آنها خواهند رفت و مدارس سنتی باقی خواهند ماند. وی افزود که دلبستگی مراکشی ها به مذهب فقط یک انتخاب فردی نیست، بلکه گرایشی است که ریشه در هویت دولت و نهادهای آن دارد. اظهارات بنکیران پاسخی غیرمستقیم به سخنان احمد التوفیق، وزیر اوقاف و امور اسلامی درباره مفهوم سکولاریسم پس از گفت وگوی وی با وزیر کشور فرانسه در جریان سفر امانوئل مکرون به مراکش بود. التوفیق پس از این دیدار گفت: وزیر کشور فرانسه در این دیدار به من گفت فرانسه متقاعد شده است که اسلام معتدل مراکش به نفع همه است. وی افزود: وزیر کشور فرانسه از جمله به من گفت که سکولاریسم برای شما عجیب است؛ به او گفتم نه. او به من گفت چطور؟ گفتم: زیرا ما سکولار هستیم و از متون سال 1905 استفاده نمی کنیم. وی افزود: ما یک دولت سکولار هستیم و هر کسی می خواهد کاری انجام دهد، آزاد است زیرا در دین هیچ اجباری وجود ندارد و اسلام مراکش، مبتنی بر میانه روی است. پاسخ های غیرمستقیم بنکیران به اظهارات وزیر اوقاف و امور اسلامی چند روز پس از جدال رسانه ای بین بنکیران و احمد الشرعی روزنامه نگار مراکشی و در پی صدور بیانیه ای از سوی حزب عدالت و توسعه رخ داد. در این بیانیه حزب عدالت دیدگاه این خبرنگار را را رد کرد. الشرعی در مطلبی در یک روزنامه اسرائیلی از صدور حکم بازداشت علیه نتانیاهو و وزیر دفاع او یوآو گالانت توسط دادگاه کیفری بین المللی به جرم ارتکاب جنایات جنگی علیه فلسطینیان در غزه انتقاد کرده بود. انتهای پیام
{{name}}
{{content}}