اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
فوریت کشور اقتصاد، معیشت، سفره مردم و حل مشکل انرژی و ناترازی بوده و دست بردن به مسائلی با ماهیت سانتی مانتال آورده جدیدی برای دولت نخواهد داشت!
سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه های کشور قرار می دهیم.
در این ویژه نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید.
*********
همایش «گفت وگوی ملی درباره وفاق ملی» با تلاش معاونت راهبردی رییس جمهور روز پنجشنبه در سالن همایش های کتابخانه ملی با حضور رییس جمهور پزشکیان، محمدجواد ظریف، هادی خانیکی، محمد فاضلی، الیاس حضرتی و دیگر چهره های سیاسی و دانشگاهی برگزار شد.همایشی که در آن چهره های سیاسی و دانشگاهی به بیان برداشت های خود از وفاق پرداخته و تلاش کردند این واژه را از منظر تحلیلی بررسی کنند.
در این همایش با برگزاری 10 پنل تخصصی و یک پنل جمع بندی به بررسی ابعاد مختلف «وفاق» از مفهوم سنجی گرفته تا سیاستگذاری و تجربیات جهانی پرداخته شد.
این همایش با واکنش منتقدانه اصلاح طلبان رادیکال روبه رو شده است، روزنامه هم میهن این همایش را «همایش وفاقی» خوانده و نوشته است:
ای کاش از بین پژوهشگران و اساتیدی که در این همایش حضور داشته اند لااقل یکی شان به آقای پزشکیان و دیگر مسئولان گفته باشد که واقعاً دوران همایش گذشته است. همایش این چنینی که مصداق دورهمی و دیدار دوستانه است برای آنهایی است که شکم سیر دارند و هوای قابل تنفس. وفاق بین دوستان همدل در تپه های عباس آباد نه ربطی به مردم دارد، نه مسئله ای از مسائل جامعه را پاسخ می دهد.
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است:
بسیاری از مردم جامعه چنان در اضطراب و هول هستند که گویی همه منتظرند یک اتفاق وحشتناک بیفتد. اگر منظور و غایت شعارهای آقای پزشکیان بهبود وضعیت زندگی این مردم است که مسیر آن نه از این همایش ها و نشستن فضلا دورهم که از طریق لمس آن در زندگی روزمره شان می گذرد.
روزنامه سازندگی نیز با انتقاد از وفاق تعریف شده از سوی اصلاح طلبان رادیکال می نویسد:
وفاقی که امروز ما به آن رسیدیم یک توفیق اجباری است، یعنی این گونه نیست که فکر کنیم اگر ما قدرت داشتیم یکدیگر را تحمل می کردیم. برای رسیدن به چنین نقطه ای اول باید مبانی نظری مان را با یکدیگر مرور کنیم. مبانی نظری هم اگر حول مساله ایران قرار نگیرد اساساً قابل گفت وگو نیست. قوچانی تصریح کرد: حداقل چندین ناترازی در کشور وجود دارد که باید حل شوند؛ اول مساله گرانی، دوم بحران انرژی، سوم بحران اشتغال که منحصر به بحران کار نیست و گزینش ها هم مساله است، موضوع دیگر که مساله ای جدی است، مساله تحریم هاست که اگر حلش نکنیم هیچ مساله دیگری حل نخواهد شد.
واکنش ها به همایش دولتی ها درباره وفاق نشان داد که این روزها بودن یا نبودن وفاقدر دولت نه تنها مسئله اقشار مختلف جامعه نیست بلکه حتی همان طیفی که به پزشکیان رأی داده اند انتظار دارند دولت نقش خود را دقیق تر بازی کند.
از سویی اهم و مهم کردن و تشخیص اصل از فرع نیز جز مواردی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها درباره شیوه اجرای آن به نمایندگان ادوار مختلف تذکر داده اند.
توجه به اینکه فوریت کشور اقتصاد، معیشت، سفره مردم و حل مشکل انرژی و ناترازی بوده و دست بردن به مسائلی با ماهیت سانتی مانتال آورده جدیدی برای دولت نخواهد داشت!
{{name}}
{{content}}