قطر پیام مثبتی از حماس به اسرائیل منتقل کرد

شبکه کان رژیم صهیونیستی جمعه شب اعلام کرد که قطر یک پیام مثبت از حماس برای پیشرفت در مذاکرات توافق آتش بس در غزه به اسرائیل منتقل کرده است.

به گزارش مشرق ، سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل (کان) در ادامه اعلام کرد که این پیام به مسائلی همچون لیست اسرا و نقاط اختلاف میان اسرائیل و حماس مربوط بوده است.

کان افزود که به دنبال دریافت پیام مثبت از سوی حماس، نتانیاهو یک جلسه فوری با وزیران جنگ و تیم مذاکره کننده اسرائیلی در مذاکرات برگزار کرده است.

به دنبال دریافت این پیام، نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل، جلسه ای اضطراری با وزیر دفاع و تیم مذاکره کنندگان برگزار کرده است. این اقدامات در راستای ایجاد پیشرفت بیشتر در مذاکرات ادامه دارند.

همزمان با این تحولات، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهوری منتخب آمریکا به خاورمیانه جمعه شب در دوحه با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امورخارجه قطر دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات جاری در منطقه بویژه تلاش های صورت گرفته برای دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه گفت وگو کردند.

ساعاتی پیش از آن نیز سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز جمعه شب به نقل از منابع خارجی گزارش داد که حماس و رژیم صهیونیستی به توافق رسیده اند.

براساس گزارش این رسانه اسرائیلی، این توافق، اولیه بوده و طرفین، امکان آتش بس دائم را بررسی کرده اند.

شبکه 12 اسرائیل نیز به نقل از برخی منابع گزارش داد: دستگاه های امنیتی و نظامی درخصوص احتمال دستیابی به تبادل اسرا با حماس خوش بین هستند.

همچنین رئیس جمهوری آمریکا دیشب ادعا کرد که توافق برای پایان دادن به جنگ و آزادی اسرای اسرائیلی در غزه امکان پذیر است و در مذاکرات آتش بس در غزه پیشرفت بدست آمده است.

وی به خبرنگاران گفت: شاهد پیشرفت هایی هستیم. هنوز امیدوار هستم که بتوانیم تبادل زندانی داشته باشیم.

رسانه های رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه از احتمال به نتیجه رسیدن مذاکراتی که برای برقراری آتش بس در غزه با میانجیگری قطر و مصر و با حمایت آمریکا در دوحه در جریان است، خبر دادند.

منابع خبری پیش تر گزارش دادند که وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی برای مذاکره و گفت وگو با مقام های آمریکا به نیویورک می رود.

رژیم صهیونیستی از 15 مهر 1402 (7 اکتبر 2023) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که تاکنون به تخریب گسترده زیرساخت ها، قحطی مرگبار و شهادت و زخمی شدن هزاران فلسطینی، که اکثر آن ها زن و کودک هستند، منجر شده است.

این رژیم همچنین، برخلاف هشدارهای جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع می شود.

تل آویو با بی اعتنایی به جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل و احکام دیوان بین المللی دادگستری درخصوص توقف جنگ و جلوگیری از نسل کشی در غزه، به جنایات خود ادامه می دهد.

با وجود این، مقام های صهیونیستی اذعان کرده اند که این رژیم پس از گذشت بیش از یک سال، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، از جمله نابودی جنبش حماس و آزادی اسیران صهیونیست در نوار غزه، دست یابد.

نظرات

captcha