افزایش 25درصدی مراجعه کنندگان خارجی به مراکز درمانی خوزستان

سرپرست مراکز تشخیص درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه در سه سال اخیر توانستیم قریب به ده مجوز گردشگری سلامت برای مراکز درمانی دریافت کنیم، گفت: پس از کرونا شاهد افزایش 25درصدی مراجعه کنندگان به خوزستان بوده ایم.

خبرگزاری تسنیم از اهواز، گردشگری سلامت یکی از مباحث مهم و درآمدزا در صنعت گردشگری کنونی دنیاست و خوزستان با وجود ظرفیت هایی همچون مرز مشترک با کشورهای همسایه و سیستم درمانی مجهز می تواند سهمی در این نوع گردشگری و درآمدزایی از طریق آن داشته باشد، با این حال تاکنون و به دلایل مختلف از جمله آماده نبودن زیرساخت های لازم، آنطور که باید شاهد رشد و شکوفایی گردشگری سلامت در خوزستان نبوده ایم.

مسعود نشاطی؛ سرپرست مدیریت امور بیماری ها و مراکز تشخیص درمانی معاونت درمان دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با بیان اینکه گردشگری سلامت مولفه های مختلفی دارد، گفت: یکی از مهم ترین مولفه ها در حوزه اقتصاد درمان در سطح جهانی بحث گردشگری سلامت است .

وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سه سال اخیر توانستیم قریب به ده مجوز گردشگری سلامت برای مراکز درمانی مان دریافت کنیم.

سرپرست مدیریت امور بیماری ها و مراکز تشخیص درمانی معاونت درمان دانشگاه ادامه داد: در چند سال اخیر بخش های مختلفی از قبیل تخت های ویژه را با لحاظ کردن استانداردهای لازم بازسازی کرده ایم، از سوی دیگر پیگیر عقد قرارداد بین شرکت های تسهیل گر و بیمارستان ها هستیم تا شرکت های تسهیلگر، خدمات گردشگری سلامت را به افرادی که متقاضی هستند از طریق بیمارستان ها ارائه بدهند.

نشاطی با اشاره به موانع پذیرش بیماران از کشورهای همسایه گفت: بحث گردشگری سلامت فقط در حوزه دانشگاه علوم پزشکی نیست؛ بلکه هم افزایی کلی در استان و بین دستگاهی است که در این باره با سازمان گردشگری و میراث فرهنگی چند ماهی است جلساتی گرفته شده تا در این خصوص این هم افزایی ایجاد شود.

وی ادامه داد: چندین بازدید از طریق کارشناسان و همکاران سازمان میراث فرهنگی و نمایندگانی از کشورهای عراق و عمان از مراکز درمانی داشته ایم، ولی بحث گردشگری سلامت یک سری زیرساخت ها از قبیل مسائل امنیتی، تفریحی و اسکان است که در حال برطرف شدن هستند و استان خوزستان در این زمینه نسبت به سال های گذشته وضعیت بهتری دارد.

نشاطی یادآور شد: پس از کرونا شاهد افزایش 25درصدی مراجعه کنندگان به خوزستان بودیم و بیشترین مراجعه برای جراحی پلاستیک، قلب و عروق و چشم پزشکی و همچنین حوزه ناباوری است.

سرپرست مدیریت امور بیماری ها و مراکز تشخیص درمانی معاونت درمان دانشگاه افزود: در گردشگری سلامت به یک سری خدمات فوق تخصصی و نیروی انسانی کاربلد و حرفه ای نیاز است که این خدمات در اهواز در حال ارائه است و ارائه این سطح از خدمات در مناطقی غیر از اهواز امکان پذیر نیست.

انتهای پیام/

نظرات

captcha