توسعه گردشگری خوراک باعث رونق اقتصاد گردشگری شهری می شود

رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران در اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار»، توسعه گردشگری خوراک را از عوامل موثر در رونق اقتصادی گردشگری شهری دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر قاسمی در همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» با اشاره به فعالیت چشمگیر کارآفرینان در حوزه خوراک اظهار کرد: کشور ما با توجه به تعدد اقوام و آداب و رسوم در خوراک همیشه مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده است و استان گیلان با توجه به تنوع غذایی از موفق ترین استان ها در ثبت خوراک است.

وی افزود: رونق اقتصاد گردشگری شهری در کنار بافت و ابنیه تاریخی هر شهر مستلزم استفاده از ابزارهای دیگری است که خوراک در همه جهان به عنوان یکی از مؤثرترین مؤلفه های جذب گردشگر استفاده می شود و خوشبختانه کشور ما با توجه به تنوع و همراهی با هر ذائقه ای در این حوزه از موفق ترین کشورها است.

قاسمی در ادامه گفت: با توجه به علاقه گردشگران به حوزه خوراک و تجربه موفق مدیریت شهری از گذر خوراک سی تیر در چند سال اخیر شاهد راه اندازی گذرهای گردشگری خوراک، ون کافه های سیار در سراسر تهران و اختصاص خوراک سراها در پاساژهای در حال ساخت و مجموعه های گردشگری مدرن هستیم.

وی افزود: از آنجا که استقبال گردشگران و شهروندان از این مجموعه ها نشان از اعتماد به مدیریت شهری دارد قوانین سختگیرانه در خصوص تضمین کیفیت، بهداشت و سلامت محصولات مورد استفاده برای بهره برداران انجام می شود.

قاسمی با اشاره به اولین همایش «مدیران کارآفرین در کسب و کارهای ماندگار» گفت: برگزاری این گونه همایش ها و معرفی بهره برداران موفق در تجارت و ارائه خدمات سهم بزرگی در رونق گردشگری خواهد داشت و همه مجموعه های ذینفع می بایست در حمایت از اینگونه برنامه ها سهم مشخصی داشته باشند.

نظرات

captcha