اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
زینب غضنفری
وی اعلام کرد که این سیستم ها باعث صرفه جویی 40 درصدی در مصرف انرژی شده اند و به بهینه سازی مصرف انرژی در شرایط ناترازی کشور کمک کرده است. این ابتکار نه تنها به کاهش هزینه ها کمک می کند، بلکه گامی مهم در جهت مدیریت بهتر منابع انرژی در صنعت فولاد است.
به گزارش عصر اقتصاد،در ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران، فاز اول رصدخانه هوش مصنوعی فولاد سنگان با حضور علی امرایی مدیرعامل شرکت فولاد سنگان و سید مهدی حسینی، مدیرعامل شرکت اکسیر کاوان با حضور اصحاب رسانه رونمایی شد. این پروژه نوآورانه با هدف ارتقاء بهره وری، بهینه سازی فرآیندها و تحلیل داده ها، به عنوان گامی بزرگ در جهت تحول دیجیتال در صنعت فولاد و سایر صنایع کشور معرفی گردید.
علی امرایی، مدیرعامل فولاد سنگان، در ادامه مراسم به اقدامات مهم این شرکت در زمینه بومی سازی فناوری ها و همکاری با شرکت های دانش بنیان اشاره کرد. وی از امضای قراردادهای به ارزش 300 میلیارد تومان با این شرکت ها خبر داد و گفت: این قراردادها نه تنها به جلوگیری از خروج ارز از کشور کمک می کند بلکه نوآوری های صنعتی را در کشور پیش می برد.
مدیرعامل شرکت فولاد سنگان همچنین از پیاده سازی سیستم های هوشمند توزیع انرژی در فولاد سنگان خبر داد که منجر به صرفه جویی 40 درصدی در مصرف انرژی می شود.
وی افزود: این اقدامات به بهینه سازی مصرف انرژی کمک کرده و توانسته ایم تولید سال گذشته را محقق کنیم. امیدواریم با این اقدامات، ظرفیت اسمی کارخانه نیز به رغم چالش های موجود محقق شود.
سید مهدی حسینی، مدیرعامل شرکت اکسیر کاوان، در این مراسم به اهمیت هوش مصنوعی در تحول صنایع و فرآیندهای تولیدی اشاره کرد.
وی با بیان تجربه 20 ساله خود در این حوزه، هدف از راه اندازی رصدخانه هوش مصنوعی فولاد سنگان را شناسایی الگوهای بهینه برای افزایش راندمان، بهینه سازی فرآیندها و تحلیل رقبا عنوان کرد و افزود: این پروژه می تواند تأثیرات زیادی در ارتقاء صنایع مختلف کشور داشته باشد.
حسینی تأکید کرد که این رصدخانه فاز اول یک ابر پروژه است که با بهره گیری از هوش مصنوعی، تلاش دارد به الگوهایی برای بهبود بهره وری و بهینه سازی فرآیندهای صنعتی دست یابد و این پروژه می تواند گامی مهم در راستای بومی سازی فناوری ها در صنایع کشور باشد.
شایان ذکر است رصدخانه هوش مصنوعی فولاد سنگان به عنوان یک ابزار جامع برای تحلیل داده ها، شناسایی الگوهای بهینه، تحلیل رقبا و پیش بینی وضعیت بازارهای بین المللی می تواند نقشی کلیدی در بهبود عملکرد صنایع مختلف کشور ایفا کند.
این پروژه علاوه بر ایجاد تحول در صنعت فولاد، می تواند به سایر صنایع در زمینه بومی سازی فناوری ها، بهینه سازی فرآیندها و ارتقاء بهره وری کمک شایانی نماید.
تگ ها فولاد سنگان
{{name}}
{{content}}