پنجاه و هفتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور؛

تاکید اعضای کارگروه ساماندهی مد و لباس بر هم افزایی و اجرای تعهدات قانونی

پنجاه و هفتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برگزار شد و اعضای این کارگروه بر هم افزایی و اجرای تعهدات قانونی تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پنجاه و هفتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، دیروز چهارشنبه 19 دی با حضور قادر آشنا مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، ساسان ضیایی مدیر کل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی، زهرا گلپایگانی رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و اکثر اعضا، برگزار شد.

در این جلسه که نمایندگانی از انجمن های طراحان لباس و پارچه ایران، صنایع پوشاک ایران و ویژندهای پوشاک کشور حضور داشتند، اعضا بر لزوم رعایت قوانین موجود، هم افزایی بخش های دولتی و غیردولتی برای رفع مشکلات حوزه مد و لباس کشور و تعریف خط مشی واحد برای رسیدن به اهداف کارگروه تاکید کردند.

در پنجاه و هفتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، قادر آشنا دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: در طول تاریخ هویت لباس ایرانیان پیوسته دارای تشخص، حیا و زیبایی بوده است. وی با اشاره به اینکه، قانونگذار به درستی جایگاه ویژه ای برای کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور تعریف کرده بر برگزاری جلسات منظم کارگروه در محل وزارتخانه های عضو، اتخاذ تصمیم های کارشناسی شده و اجرای مصوبات تاکید کرد.

زهرا گلپایگانی در این جلسه، با اشاره به ظرفیت های قانونی پیش بینی شده برای فعالیت های اثربخش کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: استفاده از این امکان با تداوم نقش آفرینی مؤثر اعضای کارگروه و عمل به تکالیف قانونی توسط دستگاه های عضو، محقق خواهد شد.

حضار در این جلسه بر تعریف خط مشی بلند مدت برای فعالیت های کارگروه، مشخص شدن حوزه فعالیت طراحان و تعریف جایگاه آنان، بازنگری در قوانین در صورت لزوم، مشخص شدن چهارچوب ها، لزوم نگاه نو به حوزه مد و لباس ایرانی- اسلامی، تعریف استانداردهای طراحی و حمایت از فعالیت ویژندهای ایرانی تاکید کردند.

بر اساس قانون ساماندهی مد و لباس مصوب 1385/10/12 مجلس شورای اسلامی «کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» متشکل است از نمایندگان تام الاختیار وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت و سازمان های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و برنامه و بودجه کشور به همراه سه نفر از نمایندگان صنوف ذی ربط (طراحان و تولیدکنندگان) و یک نفر نماینده از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر. همچنین، دبیرخانه این کارگروه ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر بوده و مصوبات آن پس از امضا و ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل اجرا است.

نظرات

captcha