اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
شهرکرد-رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان تأمین کننده دام زنده استان های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و مرکزی است.
به گزارش خبرنگار مهر، حسین برزگر ظهر پنجشنبه در دیدار با ناظرین ذبح شرعی کشتارگاه های دام و طیور چهارمحال و بختیاری با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: 50 سال پیش انسان ها روزانه یک هزار و 300 کالری مصرف می کردند و شاید تا 30 سال پیش در ایران روند به همین صورت بود.
وی تصریح کرد: در سال زراعی 1402-1403 بر اساس محاسبات صورت گرفته میزان کالری مصرفی به بیش از 2 هزار و 100 کالری رسیده و این بدان معنا است که مصرف غذا به ازای هر نفر افزایش یافته است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به رشد تصاعدی جمعیت در کشور در کنار افزایش میزان مصرف غذا یادآور شد: این در حالی است که رشد تولید غذا به صورت حسابی و با آهنگ ملایم تری می باشد.
وی با بیان اینکه شکاف بین تقاضا و تولید غذا یکی از مهم ترین چالش های امروزی بشر است، افزود: برنامه هفتم توسعه قانون گذار بر سه مطلب تاکید دارد که عبارت از ارتقای امنیت غذایی، ارتقای بهره وری در بخش کشاورزی و منابع پایه آب و خاک و ارتقای سلامت محصولات هستند.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بعد از اجرای طرح مردمی سازی در سال 1401 وقتی به یک باره قیمت نهاده های دامی هفت برابر و بخش زیادی از جمعیت دام و طیور کشور تعدیل شد.
برزگر بیان داشت: در حال حاضر دو سال است که برای اینکه بتوانیم جمعیت دام مولد را به قبل از سال 1401 برسانیم در تلاش هستیم که واردات گوشت و پروژه های ترکیب ژنتیکی از جمله اقدامات صورت گرفته در این زمینه است
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: در بحث ارتقای سلامت محصولات در کشور دو مسئله وجود دارد که یکی از آن ها بحث برند حلال و دیگری سلامت غذا است.
وی ادامه داد: در این استان سه کشتارگاه طیور، سه کشتارگاه دام صنعتی و چهار کشتارگاه دام نیمه صنعتی یا سنتی فعال است.
برزگر خاطرنشان کرد: در حوزه طیور نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش جوجه ریزی داشتیم و در حوزه گوشت قرمز میزان مصرف روزانه 33 تن و سالانه 12 هزار تن می باشد و تولید در این استان 28 هزار تن است که بیش از نیاز استان می باشد.
وی با بیان اینکه روزانه 200 تا 250 نیسان دام زنده فقط از کاروانسرای شهرکرد به سمت اصفهان خارج می شود تاکید کرد: ما تأمین کننده دام زنده استان های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و مرکزی هستیم که به نوعی تأثیر بالایی بر قیمت گوشت منطقه داریم.
برزگر خاطرنشان کرد: مردم در این استان از گوشت بز و میش مصرف نمی کنند و عمدتاً قیمت گوشت مخلوط در این استان بالاتر است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با بحث واردات گوشت منجمد و گوشت گرم که به صورت هفتگی انجام شده و تا عید نوروز هم ادامه دارد مشکل گوشت در استان رفع شده و جمعیت گوساله در دامداری ها بالا رفته است و قیمت تلیسه درب دامداری نصف شده است.
وی تاکید کرد تلاش جهاد کشاورزی بر این است که وفور در بازار داشته باشیم، اما قیمت ها تابع سیاست های کلان کشور می باشد و تولیدکنندگان با همه این تفاسیر پای کار هستند و با تدابیر صورت گرفته رکود تولید رفع شد.
برزگر ادامه داد: قطع برق، نا ترازی گاز و سوخت، مشکلات تأمین منابع در شبکه های بانکی و… از جمله چالش های پیش روی تولیدکنندگان هستند اما حتی یک ساعت هم تعطیلی در حوزه کالاهای اساسی نداشتیم.
{{name}}
{{content}}