احداث نمایشگاه دائمی و بین المللی خیام نیشابور آغاز شد

مدیرعامل نمایشگاه دائمی و بین المللی خیام نیشابورگفت: برپایی نمایشگاه های مختلف در نیشابور که با شرکت تولیدکنندگان مختلف کشور در این شهرستان برگزار می شود، سهم بسزایی در رونق اقتصادی و فرهنگی شهرستان ایفا کرده اند.

- اخبار استانها -

حسن شاملی صبح امروز در حاشیه نمایشگاه تخصصی کشاورزی و صنایع وابسته نیشابور و مراسم کلنگ زنی سایت نمایشگاه دائمی و بین المللی خیام نیشابور با اشاره به اینکه کلنگ این سایت در زمینی به مساحت 17 هکتار در کیلومتر 4 جاده باغرود شهرستان نیشابور به زمین زده شد، اظهارداشت: این زمین به ارزش بیش از 50 میلیارد تومان به قیمت دولتی خریداری شده است و مقرر شد سایت دائمی و بین المللی خیام نیشابور درچند فاز و به مدت 5 سال با اعتباری بیش از 150 میلیارد تومان در این زمین احداث شود.

وی افزود: نمایشگاه های شهرستان نیشابور که تحت مدیریت شرکت نمایشگاهی توسعه محور برگزار می شود، طی سال های اخیر با همکاری و هماهنگی مسئولان محلی و ارگان های مختلف به یک مدل موفق برای برگزاری نمایشگاه ها در نیشابور تبدیل شده است.

مدیرعامل نمایشگاه دائمی و بین المللی خیام نیشابور ادامه داد: این نمایشگاه ها که بر اساس تقویم نمایشگاهی مصوب اداره صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی و با تایید و همکاری تمامی نهادهای ذی ربط برگزار می شود، سهم بسزایی در رونق اقتصادی و فرهنگی شهرستان ایفا کرده اند.

شاملی بیان کرد: تقویم نمایشگاهی شهرستان نیشابور به طور سالانه از طریق کمیته نمایشگاهی تصویب و سپس به معاونت اقتصادی استانداری خراسان رضوی ارسال می شود. پس از تایید این نهاد، برنامه ها به سازمان توسعه تجارت کشور ارسال شده و در نهایت به طور رسمی به نیشابور ابلاغ می شود. این فرآیند قانونی و مصوب، نقش مهمی در شفافیت و هماهنگی برگزاری این نمایشگاه ها داشته و سبب شده تا نیشابور به عنوان اولین شهرستان غیر از مراکز استان، مجوز برگزاری نمایشگاه های دائمی را به طور کامل دریافت کند.

وی با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه ها تنها به جنبه های اقتصادی محدود نمی شود، اظهارکرد: این رویدادها فرصت های زیادی برای ترویج فرهنگ و هویت شهرستان ایجاد می کنند و تأثیر فرهنگی آن ها در درازمدت بسیار ارزشمند و قابل توجه است.

مدیرعامل نمایشگاه دائمی و بین المللی خیام نیشابور بیان کرد: این نمایشگاه ها در کنار اهداف اقتصادی، به ویژه در زمینه های فرهنگی و اجتماعی، فرصت های مناسبی برای تبادل دانش، معرفی دستاوردهای محلی و ارتقای سطح تعاملات فرهنگی میان نیشابور و سایر مناطق کشور فراهم کرده است.

انتهای پیام/282

نظرات

captcha