اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
نویسنده کتاب «خطبه فدکیه ذوالفقار فاطمیه» گفت: خطبه فدکیه یک دوره کامل دایرةالمعارف شیعی است که به واسطه آن به موضوعات متعددی اشاره شده که از جمله آنها دفاع از ولایت و مقابله با انحراف و ارتجاع است.
قرآن کریم زن و جایگاه زن تا حدی ارزش دارد که یکی از سوره های آن به زنان اختصاص داده شده است. در هیچ کدام از مکاتب این عظمت و بزرگی برای زن وجود ندارد و اسلام تنها مکتب و دینی است که شخصیت زن را در تمام ابعاد و با توجه به توانمندی ها و وظایف آنان در نظر گرفته است.
خطبه فدکیه را می توان یک دوره کامل دایرةالمعارف شیعی و هویت شیعی دانست که نوعی اعتراض در بی توجهی مردم نسبت به امامت بوده است. البته در خطبه فدکیه به موضوعات متعددی اشاره شده که دفاع از ولایت، مقابله با انحراف و ارتجاع، خطر نفاق «ظَهَرَ فیکُمْ حَسْکَةُ النِّفاقِ»، خطر تبعیت از شیطان و فرهنگ او، خطر انحراف خواص جامعه، بدعت در دین، فروکاستی و کمرنگ شدن معنویت، عدم عمل به حق و عدم منع از باطل از جمله آنهاست.
اما از مهم ترین انحراف و اعوجاج و مهم ترین اختلافات پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص)، بحث حاکمیت سیاسی یعنی امامت بود، به طوری که بعد از رحلت رسول خدا مسئله امامت در جامعه فراموش شد، حضرت زهرا(س) در جهاد تبیین فاطمی خویش، به علل مختلف از انحراف و نقاط ضعف مردم و جامعه پس از رسول خدا اشاره می کند و همچون طبیبی به درمان جامعه می پردازد. در قسمتی از خطبه حضرت زهرا(س) به یکی از این خطرات بزرگ اشاره شده: «وَ أَطْلَعَ الشَّیْطَانُ رَأْسَهُ مِنْ مَغْرَزهِ»؛ جامعه پس از رسول خدا به بیماری خطرناک پیروی از شیطان دچار می شود که دارای قلب شیطانی اند در حالی که چهره انسانی دارند که اگر بخواهیم به مصداق واقعی آن در جامعه امروز اشاره کنیم شبکه های معانداند که در گوش افکار عمومی نجوا و القا می کنند و عده ای عمداً و سهواً در داخل کشور دنباله رو آنها هستند.
فرهنگ شیطان، ترویج کینه و نفرت در افراد جامعه است و وقتی کینه را شیطان القا کرد پس از آن جامعه آبستن حوادث می شود. همچنین فرهنگ شیطانی، یک فرهنگ مهاجم است و فرهنگ کشور ها را نابود می کند و بنیان های اساسی اجتماعی را از بین می برد.
فرهنگ شیطان با ایجاد تفرقه و اختلاف در جامعه وارد عمل می شود؛ شیطان است که بین شما اختلاف می اندازد و تاریخ، زبان و خط ملت ها را تغییر می دهد و هویت زدایی می کند و فکر ها را مادی بار می آورد همچنین ارزش ها در نگاه فرهنگ طاغوتی و شیطانی، ارزش های دنیایی و مادی گرایانه است.
فرهنگ شیطانی و طاغوتی، آرمان های معنوی را از بین می برد و با انحطاط اخلاقی، معصیت؛ خصوصاً گناه جنسی را عادی سازی می کند، فرهنگ شیطانی، زیربنای خانواده را متلاشی می کند و سبک زندگی را تغییر می دهد و با ایجاد افسردگی و یأس، مردم را ناامید می کند همچنین امنیت انسان ها را به خطر می اندازد.
در فرهنگ شیطانی، عوامل حفظ رشد حقیقی انسان بر اثر گناه وجود ندارد؛ چون شیطان یکی از کارهایش؛ زینت دادن گناه در دیده انسان است. در فرهنگ شیطانی، توجه به خدا، معنویت و تقوا نیست و فراموشی یاد خدا جزء فرهنگ شیطان به شمار می رود؛ زیرا یکی از حربه هایی که شیطان برای انحراف جامعه از آن بهره می گیرد به فراموشی کشاندن یاد خداست. همچنین در فرهنگ شیطانی، خودباوری به حاشیه رانده می شود و آبادی زمین از طریق بهره کشی از دیگران است و می بینید که چگونه در خطبه فدکیه به موضوعاتی اشاره شده که دنیای امروز ما گریبان گیر آن است.
حضرت زهرا(س) در بیان خود اشاره می کند اگر به دنبال غیر از اسلام هستید خدای متعال روز قیامت از شما نمی پذیرد؛ اینها کلمات مستحکم حضرت زهرا(س) است که در حال تبیین جامعه خود هستند و بعد فرمودند که اگر خیال کرده اید که می توانید با شلوغ کاری و حمله، علی بن ابیطالب(ع) را از میدان به در کنید مانند کسی که به سینه او خنجر فرو کرده اید ولی از پای نمی نشیند، سینه من در برابر ضربات شما سپر است، کوتاه نمی آیم.
ذوالفقار امیرالمؤمنین(ع) در عرصه کفرستیزی حرف اول را می زد، اما خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) در عرصه انحراف ستیزی ذوالفقار وار یکه تاز میدان مبارزه بعد از رسول خدا بود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}