اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر باتاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهدات در جامعه به ویژه در نسل جوان و نوجوان گفت: در این راستا وصیت نامه شهدا باید در جامعه ترویج و بازگو شود.
وی با تاکید بر این نکته که رزمندگان با ایثار و فداکاری اقتدار به ایران هدیه کردند گفت: باید از ایثار خودگذشتگی شهدا در مقابله با دشمنان درس گرفته شود و یکی از آنها استفاده از وصیتنامه شهدا است.
معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر حماسه شهدا را سند افتخار ایران اسلامی در برابر دشمنان دانست و تصریح کرد: شهدا با جانفشانی امنیت پایدار برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند.
غضنفری با بیان اینکه نباید وصیتنامه شهدا را فراموش کنیم، ادامه داد: مطالعه وصیتنامه شهدا باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بازگو کردن وصیتنامه شهدا در جامعه یک ضرورت است.
وی با اشاره به ایثار و از خودگذشتگی شهید حاج قاسم سلیمانی در برابر دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی تصریح کرد: شهید سلیمانی با تدبیر و همراهی جبهه مقاومت حماسه های بی نظیری ثبت کرد و قهرمان بزرگ عرصه مقابله با تروریست بود و اکنون در جهان الگو است.
در این آیین از کتاب روایت بی قراری روایت زندگی و خاطرات شهید مظفری به قلم غلامعباس احمدی رونمایی شد.
کتاب "روایت بی قراری" روایتی از زندگی و خاطرات شهید والامقام محمود مظفری از شهدای شیلات استان بوشهر، با قلم غلام عباس احمدی است.
این کتاب در یک هزار نسخه چاپ و راهی بازار شده است که 128 صفحه و در قالب 26 روایت خواندنی ، زندگی و خاطرات شهید مظفری را از زبان خانواده، بستگان، دوستان و همرزمانش بازگو می کند.
شهید محمود مظفری متولد سال 1322 از روستای باغ شور شهرستان دشتی استان بوشهر است. او دوران جوانی خود را در این روستا سپری کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در شیلات استان بوشهر مشغول به کار شد.
شهید والامقام محمود مظفری در 27 اسفندماه 1362 در منطقه طلاییه در عملیات های 8 سال دفاع مقدس به شهادت رسید.
روایت بی قراری" به سبک ساده و قابل فهم نگارش شده تا سیره اخلاقی و رفتاری این شهید گرانقدر به شکلی تأثیرگذار برای مخاطبان روایت شود.
نام کتاب برگرفته از عشق و ارادت ویژه شهید مظفری به اهل بیت (ع)، به ویژه حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، است.
انتهای پیام/190
{{name}}
{{content}}