اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
فرستاده دبیر کل سازمان ملل به سوریه، نماینده سوریه در سازمان ملل و شمار دیگری از دیپلمات های بین المللی نسبت به پیامدهای تداوم اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه هشدار داده و اعلام کردند که این رژیم باید به همه تحرکات متجاوزانه پایان دهد.
اسرائیل روند سیاسی سوریه را به خطر می اندازد
گیر پدرسون افزود: سوریه به دنبال ترسیم یک مسیر جدید بعد از سقوط دولت سابق در یک ماه گذشته است و اکنون خطرات واقعی علیه این کشور وجود دارد. سوری ها و جامعه بین المللی باید گام بعدی را در راه درست بردارند. ما به شدت نگران ادامه حضور و فعالیت های نظامی اسرائیل در سوریه به ویژه در خارج از منطقه حائل هستیم که نقض توافق «پایان تنش ها» در سال 1974 محسوب می شود. همچنین ارتش اسرائیل باید محدودیت های اعمال شده علیه آزادی حرکت نیروهای سازمان ملل را بدون تاخیر، رفع کند.
این مسئول سازمان ملل با تاکید بر اینکه اسرائیل باید حملات خود علیه حاکمیت سوریه و تمامیت ارضی این کشور را متوقف کند، اظهار داشت: ما به شدت درباره وجود گزارش هایی مبنی بر استفاده ارتش اسرائیل از گلوله های جنگی علیه غیرنظامیان، آوارگی غیرنظامیان و نابودی زیرساخت های غیرنظامی در سوریه نگرانیم. این گونه تجاوزات، همراه با حملات هوایی اسرائیل علیه بخش های دیگری از خاک سوریه که هفته گذشته در حلب گزارش شد، موجب می شود تا روند انتقال سیاسی منظم در این کشور در معرض خطر قرار بگیرد؛ به ویژه در شرایطی که گروه تروریستی داعش هم تبدیل به یک منبع نگران کننده بزرگ در سوریه شده است.
اسرائیل به غیرنظامیان سوریه آسیب می زند
«تام فیلچر» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امور اضطراری هم، در نشست شورای امنیت به نوبه خود با ابراز نگرانی درباره وضعیت سوریه گفت که سوریه نیاز ضروری به محافظت از خدمات اساسی این کشور، رفع محدودیت های مربوط به دسترسی به آب و رفع ناامنی غذایی شدید دارد. سازمان برنامه جهانی غذا نسبت به کاهش کمک های غذایی به سوریه طی دو سال گذشته به نسبت 80 درصد هشدار داده است. همچنین بحران کمبود مواد غذایی و قطعی آب و برق به دلیل کمبود سوخت در حال تشدید است.
وی افزود: علاوه بر آن، حملات هوایی اسرائیل منجر به کشتار غیرنظامیان و آسیب به زیرساخت های غیرنظامی در سوریه می شود و اخیراً در جنوب این کشور، حملات هوایی اسرائیل، غیرنظامیان از جمله کودکان و مجروحان را مجبور به تخلیه بخش هایی از استان قنیطره کرد.
اسرائیل باید از مناطق اشغالی سوریه بیرون برود
از طرف دیگر، «قصی الضحاک» نماینده سوریه در سازمان ملل متحد، به نمایندگی از دولت موقت این کشور، بر لزوم اطمینان از اینکه رژیم صهیونیستی از شرایط کنونی سوریه برای نقض حاکمیت این کشور سوء استفاده نخواهد کرد، تاکید کرده و گفت: رژیم اشغالگر اسرائیل نباید از خلال وارد کردن نیروهای نظامی خود به سوریه در جبل الشیخ و استان قنیطره و سایر مناطق کشور ما، از شرایط کنونی سوریه سوء استفاده کنند.
وی افزود: اسرائیل باید به توافق پایان تنش در سال 1974 و قطعنامه های مربوط به این توافق و در راس آن قطعنامه های 242 و 338 و 497 پایبند باشد. همچنین نیروهای اسرائیلی باید از مناطقی که اخیراً در سوریه به آنجا وارد شده بودند، عقب نشینی کنند و به اقدامات تجاوزکارانه خود علیه مردم پایان دهند.
نماینده سوریه در سازمان ملل، از تصمیم مقامات این کشور برای حفظ استقلال، حاکمیت و وحدت اراضی سوریه و تمایل آن جهت برقراری روابط دوستانه با همه کشورهای عضو سازمان ملل سخن گفته و تاکید کرد: سوریهِ جدید، مشتاق ایفای نقش مثبت در عرصه بین المللی بوده و می خواهد عاملی کمک کننده در تقویت صلح و امنیت منطقه ای بین المللی و عدم ورود به جنگ ها و درگیری ها باشد.
قصی الضحاک از کشورهای عضو سازمان ملل متحد خواست تا به اراده مردم سوریه و انتخاب های ملی آنها احترام بگذارند و از ایجاد تنش در هرگونه روند سیاسی این کشور و تلاش برای سوء استفاده از وضعیت سوریه خودداری کنند.
اسرائیل تمامیت ارضی سوریه را تهدید می کند
«واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد هم به نوبه خود در نشست روز گذشته شورای امنیت اعلام کرد که اقدامات متجاوزانه اسرائیل در ارتفاعات جولان اشغالی سوریه، تهدیدی مستقیم علیه وحدت اراضی این کشور و نقض آشکار قوانین بین المللی است. ما می خواهیم درباره تهدید مستقیم اسرائیل علیه تمامیت ارضی سوریه و تلاش برای تحمیل یک واقعیت جدید بر ارتفاعات جولان با اشغال 500 کیلومتر مربع از خاک سوریه هشدار بدهیم.
نماینده روسیه خاطرنشان کرد: این اقدامات اسرائیل، نقض فاحش قطعنامه های بین المللی از جمله بسیاری از قطعنامه های شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل به شمار می رود. حملات هوایی اسرائیل و همچنین رفتارهای خشونت آمیزی که نیروهای آن در مناطق مختلف سوریه انجام می دهند، منجر به ایجاد مشکلات و تلفات میان ساکنان غیرنظامی و اختلال در عملکرد زیرساخت های غیرنظامی این کشور می شود.
این هشدارها بعد از آن مطرح می شود که تجاوزات بی سابقه ای که رژیم صهیونیستی هم زمان با سقوط دولت سوریه علیه این کشور انجام داده و درصد زیادی از ظرفیت نظامی سوریه را نابود کرده، سؤالاتی را در مورد اهداف و برنامه های اسرائیل برای مرحله بعدی در سوریه بعد از سقوط دولت بشار اسد ایجاد می کند.
ناظران امور معتقدند که رژیم صهیونیستی از فرصت کنونی در سایه اوضاع آشفته سوریه بعد از سقوط دولت و مسلط شدن مخالفان مسلح بر این کشور، برای از بین بردن ظرفیت های نظامی سوریه که از زمان استقلال آن تلاش زیادی جهت انباشت این ظرفیت ها شده بود، استفاده می کند و می خواهد اشغالگری های خود را برای تحقق رؤیای صهیونیست ها در رسیدن به دمشق، به عنوان بخشی از پروژه «اسرائیل بزرگ» گسترش دهد.
بنابراین همه ملت های منطقه و برخی گروه هایی که شاید از روی ناآگاهی، پیشتر اسیر فریبکاری های رژیم صهیونیستی و حامیان رسانه ای آن شده بودند و روایت دروغین تریبون های غربی، آمریکایی و عربی را مبنی بر اینکه اسرائیل «برای دفاع از خودش می جنگد» باور داشتند، اکنون کاملاً روشن و شفاف می توانند ماهیت و اهداف متجاوزانه و جاه طلبانه صهیونیست ها را در منطقه ببینند و به این نتیجه برسند که اتحاد و مقاومت، تنها راه مقابله با استکبار اسرائیل و حامیان غربی و آمریکایی آن در منطقه است.
براندازی دولت سوریه؛ نقش نیابتی های سازمان سیا چه بود؟ پروژه خطرناک اسرائیل و اهداف پیداوپنهان از حمله به سوریه بهانه های بنی اسرائیلی صهیونیست ها برای اشغالگری در سوریهانتهای پیام/
{{name}}
{{content}}