اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
محمود مادرشاهیان گفت: از مهمترین مسائل ما در جامعه حرفه ای هتل داران بحث ماندگاری زائران است تا این ماندگاری را از دو و دو و نیم روز به چهار روز برسانیم که این امر با ایجاد ظرفیت های گردشگری در کنار زیارت میسر است.
به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، محمود مادرشاهیان، رئیس جامعه حرفه ای هتل داران خراسان رضوی، در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد، در خصوص استفاده از ظرفیت دانش پژوهان، هوشمندسازی و ایده های فناورانه در حوزه هتل داری، اظهار کرد: برنامه ما در بحث فناورانه این است که تأمین برق واحد های اقامتی از طریق انرژی خورشیدی انجام شود.
وی ادامه داد: در این راستا کلیه واحد های اقامتی در دستور کار است. ضمن اینکه با مدیرعامل برق و سایر دستگاه های مربوطه مکاتباتی انجام شده تا بتوانیم از انرژی خورشیدی استفاده کنیم.
مادرشاهیان با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی، گفت: از دیگر اقدامات ما در حوزه هتل داری پرداختن به مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی در این خصوص است که پیگیری این مهم را در دست اجرا داریم، تا به نقطه عطف در این حوزه نائل شویم.
رئیس جامعه حرفه ای هتل داران خراسان رضوی تصریح کرد: در جامعه حرفه ای هتل داران تلاش ما این بوده تا همواره در میدان باشیم و از تمام ظرفیت های واحد های اقامتی در این خصوص استفاده می کنیم و این امکانات را به عرصه خدمت رسانی آورده ایم.
وی بیان کرد: در این راستا خیلی از واحد های اقامتی تعطیل را فعال و در اختیار زائران قرار دادیم. ضمن اینکه با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان هدف ما این است که در برنامه ششم و هفتم توسعه پذیرای زائران بیشتری در مشهد باشیم.
مادرشاهیان افزود: از مهمترین مسائل ما در جامعه حرفه ای هتل داران بحث ماندگاری زائران است تا این ماندگاری را از دو و دو و نیم روز به چهار روز برسانیم که این امر با ایجاد ظرفیت های گردشگری در کنار زیارت میسر است.
در ادامه سیدجواد موسوی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اظهار کرد: پیگیر تقویت هویت فرهنگی شهرستان ها هستیم و امیدواریم با همکاری نهادهایی مانند جهاد دانشگاهی و مرکز شورای زیارت، بتوانیم در این زمینه گام های مؤثری برداریم. این اقدامات در راستای تقویت زیرساخت های گردشگری و حمایت از صنایع دستی به ویژه در شهرستان های مختلف استان صورت گرفته است.
وی ضمن تقدیر از همکاری های گسترده نهادهایی چون استانداری، دانشگاه ها و سایر سازمان های مرتبط، در حوزه گردشگری به پژوهش های زیرساختی و توسعه تاسیسات گردشگری اشاره کرد و گفت: در این راستا تحقیقات گسترده ای که در زمینه نیازهای زیرساختی گردشگری استان انجام شده است که شامل تحقیقات جامعی در خصوص نیازهای زیرساختی گردشگری از جمله هتل ها، مهمان پذیرها و مجموعه های اقامتی می شود و مصوب شده که این نیازها به صورت عملیاتی پیگیری شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: این تحقیقات به منظور تأمین نیازهای اساسی و بهبود زیرساخت ها برای جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی صورت گرفته است.
موسوی به حمایت از صنایع دستی و ثبت آثار ملی و جهانی اشاره کرد و افزود: از دیگر تلاش های صورت گرفته، شناسایی و حمایت از صنایع دستی شهرستان های استان است در این راستا برای هر شهرستان بانک اطلاعاتی از هنرمندان و محصولات صنایع دستی تهیه شده که به شناسایی آثار قابل ثبت ملی و جهانی کمک خواهد کرد و این آثار در نمایشگاه های بین المللی به نمایش گذاشته خواهند شد.
وی هدف از این اقدام را نمایش توانمندی های هر شهرستان در حوزه صنایع دستی و شناخته شدن آن در سطح بین المللی عنوان کرد و گفت: از دیگر اقدامات ما هماهنگی با دبیرخانه شورای فرهنگ برای تقویت هویت فرهنگی شهرستان ها است که برنامه ریزی هایی در این زمینه انجام شده و در حوزه میراث فرهنگی نیز اقدامات متعددی در حال پیگیری است و امیدوار هستیم با همکاری نهادهایی مانند جهاد دانشگاهی و مرکز شورای زیارت، بتوانیم در این زمینه گام های مؤثری برداریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی افزود: همچنین فعالیت های پژوهشی در حوزه باستان شناسی و کشف آثار تاریخی در استان انجام شده و این کاوش های باستان شناسی در مناطق مختلف خراسان رضوی منجر به کشف آثار ارزشمندی از دوره های ساسانی و پیش از اسلام شده است. این کاوش ها با همکاری دانشگاه ها تداوم دارد و در حال حاضر فرآیند ثبت جهانی هفت کاروانسرا در دست اقدام است.
موسوی به فعالیت های حوزه صنایع دستی و صنایع خلاق اشاره کرد و افزود: در نمایشگاه های صنایع دستی، دو تا سه شرکت فعال استان آثار برگزیده ای را به نمایش گذاشتند همچنین پنج شرکت صنایع دستی با ترکیب هنرهای سنتی، محصولات نوآورانه ای را عرضه کردند و این آثار در نمایشگاه صنایع دستی تهران حضور داشتند.
وی برگزاری این نمایشگاه ها را فرصت خوبی برای ارتقای صنایع دستی استان و معرفی ظرفیت ها برشمرد و گفت: همکاری های بین دستگاهی و حمایت از صنایع دستی اهمیت دارد، لذا توسعه زیرساخت های گردشگری و معرفی توانمندی های استان در سطح بین المللی یک ضرورت است. اقدامات ما در راستای جذب بیشتر گردشگران، تقویت هویت فرهنگی و حمایت از هنرمندان محلی به ویژه در شهرستان ها صورت می گیرد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}