اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
نایب رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وفاق ملی زمانی محقق خواهد شد که همه دولتمردان از گذشته تا به امروز برای اعتماد سازی بین ملت و دولت، عزم جدی برای حل مشکلات مردم داشته باشند.
شهریار حیدری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه برای تحقق وفاق ملی چه سیاست گذاری هایی لازم است که انجام شود، بیان کرد: در شرایط امروز جامعه، وفاق ملی یک ضرورت است. در سال های گذشته از حدود 20 سال قبل همواره دولت ها زمانی که روی کار می آمدند، هر کدام خط و مشی خود را بدون توجه به اقشار مختلف پیش می گرفتند و این امر سبب فاصله گرفتن اقشار مختلف از دولت و حاکمیت از جمله نخبگان جامعه از حکومت می شود.
رئیس جمهور در واگذاری مسئولیت ها به وفاق ملی توجه داشت
وی اظهار کرد: آقای پزشکیان با توجه به شرایط کشور و تجربه های گذشته شعاری تحت عنوان وفاق ملی را مطرح کرد. در سطوح مختلف نیز تا حدودی به این شعار توجه داشته و تلاش کرده تا آن را محقق کند. در واگذاری مسئولیت ها نیز آقای پزشکیان به این شعار توجه داشته است و حتی از مخالفان خود به عنوان مقامات برتر استفاده کرده است. از نگاه بنده یک برداشت اشتباهی در خصوص وفاق ملی در جامعه وجود دارد و برخی افراد فکر می کنند با تصدی پست های دولتی و مدیرتی وفاق ملی محقق می شود. از نظر بنده این یک اشتباه راهبردی است که هم برخی از مسئولان دولتی هم برخی از مخالفان دولت دارند.
وفاق ملی یعی اعتماد سازی بین حاکمیت و ملت
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از نگاه بنده وفاق ملی یعنی اعتماد سازی بین ملت و حاکمیت یا به عبارت دیگر اعتماد سازی بین دولت و ملت. اگر امروز فاصله ای بین ملت و تمام دولت ها وجود دارد با تصدی پست های دولتی توسط جریان های متفاوت بر طرف نمی شود. وفاق ملی زمانی محقق خواهد شد که همه دولتمردان از گذشته تا به امروز برای اعتماد سازی بین ملت و دولت، عزم جدی برای حل مشکلات مردم داشته باشند. وفاق زمانی ایجاد خواهد شد که همه مسئولان دست به دست هم دهند تا مشکلات اقتصادی مردم برطرف شود.
وی تاکید کرد: در کنار عزم و اراده دولت به عنوان متولی امر، همه جریانات سیاسی و گروه های فعال و حتی مخالفان دولت باید در کنار هم با یک عزم و اراده منسجم برای حل کردن مشکلات مردم و کم کردن فاصله بین ملت و دولت تلاش کنند. این نگاه است که وفاق ملی را رقم خواهد زد. از نگاه بنده با تصدی گری پست های دولتی و مدیریتی وفاق محقق نمی شود. واقعیت این است که امروز حاکمیت به معنای واقعی به این نتیجه رسیده که باید فاصله مردم با دولت کمتر شود. دولت نیز چون متولی امر است در این زمینه مسئولیت سنگین تری دارد. یک اشتباه دولت و مخالفان دولت این است که فکر می کنند با تصدی گری بر مسئولیت ها وفاق ایجاد خواهد شد در حالی که وفاق زمانی ایجاد می شود که بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
ریشه وفاق باید از درون جامعه شکل بگیرد
حیدری بیان کرد: از نگاه بنده وفاق زمانی محقق می شود که همه دست به دست هم داده تا مشکلات گروه های مختلف مرتفع شود. وفاق باید از درون جامعه و به شکل ریشه ای شکل بگیرد. انتخابات اخیر نیز نشان داد که فاصله بین مردم و دولت زیاد است. قطعا هر چقدر به اقشار مختلف مردم بیشتر توجه شود و مشکلات مردم برطرف شود، عدالت بیشتری در جامعه برپا خواهد شد. امروز یکی از نقدهایی که به آقای پزشکیان وارد می دانند این بوده که طرفداران آقای پزشکیان می گویند به کارگیری نیروهای جناح های دیگر نفاق است و مخالفان ایشان نیز با گرفتن پست ها راضی نمی شوند. نکته حائز اهمیت این است که باید هم دولتمردان، هم مجلس و هم دولت های گذشته که هر کدام ظرفیتی در جامعه داشتند با اشراف به شرایط کشور و وضعیتی که در عرصه بین المللی مواجه هستیم و تحریم ها هر روز بیشتر از قبل می شود و حتی روابط کشورهای همسایه نیز با ما کم رنگ تر می شود، به وفاق ملی به عنوان یک اصل جدی توجه داشته باشند.
وفاق زمانی شکل می گیرد که مردم احساس کنند مسئولان به دنبال حل مشکلات هستند
حیدری خاطرنشان کرد: باید همه دست به دست هم داده تا مشکلات کشور حل شود. عدالت یعنی اینکه هر چیزی در جای درست خود قرار بگیرد. امروز چه میزان توانستیم عدالت را در جامعه برقرار کنیم؟ آیا توانسته ایم در عرصه مدیریتی به یک ترکیب درست دست یابیم تا خدمت واقعی به مردم شود؟ باید به عمق موضوع و مسائل اصلی جامعه توجه کرد. اگر مردم ناراضی باشند وفاق محقق نخواهد شد. همه مسئولان کشور چه مسئولان پیشین و چه مسئولان فعلی و چه سران قوا یک عزم جدی با استفاده از ظرفیت گروه های سیاسی و تشکل های سیاسی و خود مردم برای حل مشکلات داشته باشند.
وی در ادامه بیان کرد: وفاق زمانی تحقق می یابد که مردم احساس کنند تمام مسئولان، بدنه دولت، بدنه مجلس و بده قوه قضاییه با عزم و اراده به دنبال حل مشکلات هستند. وقتی مردم این را حس کرده و از سوی دیگر ببینند عدالت وجود دارد، خیلی از مشکلات را مردم تحمل خواهند کرد. با تحمیل افراد ضعیف به دولت وفاق محق نمی شود و این عین نفاق است. باید از نخبگان استفاده شود. امروز خیلی از نخبگان حاضر نیستند که مسئولیت بپذیرند. خیلی از نخبگان و مسئولان اجرایی قوی مورد بی توجهی قرار گرفته اند. این روند باید اصلاح شود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}