معاون استاندار کرمان:

شهرستان ها مکلف به راه اندازی بازار روز هستند/ انتقاد از سامانه های مختلف توزیع مرغ

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار از راه اندازی بازارروزها در کرمان از سال گذشته برای کنترل قیمت ها و خدمت رسانی بهتر به مردم خبر داد و عنوان کرد: شهرستان ها مکلف به راه اندازی بازارروزها شوند.

امیر حسن زاده امروز هفتم آذرماه در ستاد تنظیم بازار استان کرمان که به صورت ویدئو کنفرانس با ستاد ملی برگزار شد، با تاکید بر اینکه نظارت مردم بر بازار باید با سامانه هوشمند انجام شود و اتفاقات را گزارش دهند، اظهار کرد: آموزش های لازم باید به مردم برای استفاده از سامانه های هوشمند ارائه شود.

وی بیان کرد: چندصدایی در بازار یکی از مهمترین بحث هاست که قیمت های متفاوتی از یک کالا وجود دارد و باید آن را برطرف کنیم.

حسن زاده با اشاره به حضور مجموعه های مختلف در بازار از جمله جهادکشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف بیان کرد: طی بازدیدهای سرزده ای که از اتحادیه ها و واحدهای صنفی داریم، این را می دانیم که حتی پروتکل های اولیه هم از سوی برخی از آن ها اجرا نمی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان از ضرورت تنظیم بازار در پایان سال و توجه به ذخایر کالاهای اساسی برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز سخن به میان آورد و خواستار ذخیره کافی کالاها در استان شد.

وی با اشاره به تجربه زندگی در تهران گفت: هزینه زندگی از نظر مواد خوراکی در پایتخت از استان ها پایین تر است زیرا بازار روزها در تهران هستند و اقلام خوراکی را به قیمت ارزان تری به دست مردم می رسانند.

حسن زاده از راه اندازی بازارروزها در کرمان از سال گذشته برای کنترل قیمت ها و خدمت رسانی بهتر به مردم خبر داد و عنوان کرد: شهرستان ها مکلف به راه اندازی بازارروزها شوند.

پیگیری اعطای تسهیلات از سوی بانک سپه برای نوسازی نانوایی ها از دیگر خواسته های معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان از ستاد ملی تنظیم بازار بود.

حسن زاده در ادامه سخنان خود از تأثیر نرخ مسکن بر بالا رفتن نرخ تورم استان کرمان سخن گفت و تصریح کرد: سامانه های متعدد در حوزه مسکن دخالت می کنند، اما خروجی لازم را ندارند.

وی همچنین خواستار اختصاص برنج دولتی باکیفیت به استان کرمان به ویژه در مناطق جنوبی شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان درباره تأمین میوه شب عید در استان ها نیز گریزی به تجربه دو سال گذشته خود در استان زد و گفت: باید به بخش خصوصی و اتحادیه ها برای تأمین میوه شب عید اعتماد کنیم و ما در کرمان با کمک این مجموعه ها می توانیم بازار را اداره کنیم.

حسن زاده با انتقاد از وجود سامانه های متفاوت توزیع مرغ در استان ها تصریح کرد: یکپارچه سازی سامانه توزیع مرغ امری ضروری است و عدم ثبات قیمت جوجه یک روزه هم باید برطرف شود.

این نشست با حضور معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونان هماهنگی امور اقتصادی استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کرمان، یزد و سیستان وبلوچستان و مدیران اقتصادی به صورت وبینار برگزار شد.

انتهای پیام

نظرات

captcha