اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه، افزود: سیاست جدید و اصلی سازمان تبلیغات اسلامی استان مردمی کردن برگزاری برنامه های مناسبتی در مناطق مختلف است تا خود مردم مجریان اصلی برنامه ها باشند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه، افزود: سیاست جدید و اصلی سازمان تبلیغات اسلامی استان مردمی کردن برگزاری برنامه های مناسبتی در مناطق مختلف است تا خود مردم مجریان اصلی برنامه ها باشند.
وی با بیان اینکه بر همین اساس تمامی برنامه ها با محوریت مردم برگزار می شود، اظهار کرد: با اینکه با برخی از اقشار جامعه ارتباط بیشتر و خاصی با تبلیغات اسلامی دارند اما مخاطب تبلیغات اسلامی استان تمامی آحاد مردم در جامعه است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: برنامه های مذهبی و فرهنگی با مردمی کردن برنامه ها اثربخش می شود و بهترین راه پیشگیری از آسیب های اجتماعی مردمی کردن برنامه ها است.
وی استفاده از توان و ظرفیت مردم در تمامی برنامه ها به ویژه در مراسم دینی و مذهبی و فرهنگی را راهکاری برای مبارزه با آسیب های اجتماعی و ارتقای سطح سلامت اجتماعی مردم دانست.
حجت الاسلام جعفرزاده با اشاره به فعالیت 2 هزار هیات مذهبی و 60 کانون فرهنگی، تبلیغی در نقاط مختلف استان اردبیل، ادامه داد: قوی ترین، اثرگذارترین و مردمی ترین تشکل و نهاد هیات های مذهبی هستند.
وی گفت: انجمن های مختلفی مانند انجمن اسلامی اصناف و بازاریان، انجمن اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی فرهنگیان و انجمن اسلامی دانش آموزان در نقاط مختلف استان در حال فعالیت هستند و اردبیل علاوه بر مادحین در این بخش نیز سرآمد و طلایه دار بوده و جزو استان های پیشرو در کشور است.
وی افزود: تبلیغات اسلامی استان اردبیل تلاش می کند با پرهیز از تصدی گری مستقیم و سپردن امور به مردم با سیاست گذاری از تمامی برنامه ها و مراسم مذهبی و فرهنگی که توسط نهادهای مردمی برگزار می شود، حمایت کند.
آیین معنوی اعتکاف در بیش از 80 مسجد برگزار می شود
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: بیش از 80 مسجد در نقاط مختلف این استان برای برپایی آیین معنوی اعتکاف و میزبانی شایسته از معتکفین مهیا شده است.
حجت الاسلام جعفرزاده افزود: آیین معنوی اعتکاف از روز سه شنبه (25 تا 28 دی ماه) برگزار خواهد شد تا مومنان از این فرصت برای خلوت با معبود و تهذیب دل و روحشان از زنگار معاصی بهره برده و سالی معنوی را رقم بزنند.
وی با بیان اینکه در آیین معنوی اعتکاف پارسال در مجموع بیش از یک میلیون نفر در سراسر کشور شرکت کرده بودند، اظهار کرد: سال گذشته در 55 مسجد استان اردبیل بیش از چهار هزار نفر در آیین معنوی اعتکاف شرکت کردند.
وی با بیان اینکه گرایش به معنویت روز به روز در جوامع مختلف به ویژه ایران اسلامی در حال افزایش است، اضافه کرد: پیش بینی می شود امسال در آیین معنوی اعتکاف 10 هزار نفر در بیش از 80 مسجد در نقاط مختلف استان شرکت کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: امسال مساجد محل اعتکاف در قالب های مختلف اعم از اعتکاف اولی ها، جوانان، هیات ها، طلاب، دانش آموزی، دانشجویی، مادر و فرزندی در 2 بخش خواهران و برادران در رده های سنی و مختلف تقسیم بندی شده و معتکفین برای مساجد مورد نظر ثبت نام می کنند.
حجت الاسلام جعفرزاده گفت: ثبت نام برای شرکت در آیین معنوی اعتکاف در ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان های استان در حال انجام است و از معتکفین در 2 بخش خواهران و برادران بنا به ظرفیت هر مسجد و با توجه به گروه های مختلف سنی و اقشار مختلف ثبت نام می شود.
دومین جشنواره "وقارلی قیزلار" در اردبیل برگزار می شود
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل از برگزاری دومین جشنواره بزرگ منطقه ای"وقارلی قیزلار" ( دختران با وقار) در این استان خبر داد.
حجت الاسلام جعفرزاده گفت: مفهوم عمیق کلمه "وقارلی قیزلار" نمایانگر هویت زن عفیف، با حجاب، متین، با وقار، شایسته و مسلمان است تا هنرمندان با تولید آثار هنری غنی و فاخر شخصیت، عظمت، شکوه و جایگاه والای آنان را بیش از پیش به جهانیان نشان دهند.
وی با بیان اینکه پارسال در نخستین جشنواره "وقارلی قیزلار" با موضوع حجاب و عفاف فقط بانوان می توانستند، شرکت کنند، افزود: امسال در دومین جشنواره این رویداد آقایان نیز می توانند، شرکت کنند.
وی محورهای این جشنواره را روایت الگوهای زنان بزرگ اسلام حضرت خدیجه (س) ، حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب (س) ، روایت زنان بزرگ مسلمان آذربایجان در طول تاریخ و اسطوره های فولکور (زری خان، سارای، زینب پاشا، تلی زری ، ساری گلین) و روایت مادرم (روایت فرزندان از ایثار و مجاهدت مادران) را سه محور اصلی این جشنواره عنوان کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل سبک زندگی مانند (وفاداری، همسرداری، صبر و استقامت، تربیت نسل فاطمی و صیانت از خانواده ) و مجاهدت مادرانه مانند (جهاد اجتماعی، جهاد علمی، جهاد فرهنگی، جهاد تبیین، جهاد اقتصادی، جهاد سیاسی) را از جمله موضوعات دومین جشنواره بزرگ منطقه ای"وقارلی قیزلار" ذکر کرد.
حجت الاسلام جعفرزاده اظهار کرد: علاقه مندان می توانند آثار خود را در قالب مقاله کوتاه، شعر، داستان کوتاه، دلنوشته، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، تولید پادکست صوتی و ویدیوئی، عکس نوشته، موشن گرافی، عکاسی، فیلم کوتاه، کلیپ سازی و یا راه اندازی کانال یا گروه با موضوعات جشنواره "وقارلی قیزلار" ارسال کنند.
وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا 22 بهمن ماه است، اضافه کرد: تمامی گروه های سنی اعم از آقا و خانم می توانند آثار خود را از طریق پیام رسان های ایتا، بله، روبیکا و شاد به شماره 09148392611 و آیدی banovan_ardabil@ ارسال کنند.
وی تصریح کرد: برای 50 نفر کمک هزینه سفر به مشهد مقدس هر کدام به ارزش 10 میلیون ریال و به پنج آثار برتر جایزه ویژه هر کدام به ارزش 50 میلیون ریال اعطا خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: پارسال بیش از یک هزار اثر به نخستین دوره جشنواره "وقارلی قیزلار" ارسال شد و امیدواریم امسال تعداد آثار ارسالی و شرکت کنندگان در این جشنواره افزایش چشمگیری داشته باشد.
رونمایی از پوستر دومین جشنواره بزرگ منطقه ای "وقارلی قیزلار" (دختران با وقار) از دیگر بخش های این نشست هم اندیشی بود.
استان اردبیل با 12 شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و 300 هزار نفر در شمال غربی ایران همجوار با استان های آذربایجان شرقی، زنجان، گیلان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
{{name}}
{{content}}