اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
حمید ملانوری شمسی با اشاره به اینکه شجره طیبه یک درخت ریشه دار مثمر و مؤثر برای رشد جامعه انسانی و دائما در حال رشد است، گفت: ریشه این درخت مبارک حضرت فاطمه(س) است و بدون این ریشه ولایت و امامت تداوم نداشت.
به گزارش ایکنا از همدان، حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان، امروز، اول دی ماه در نشست با بانوان استان به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار کرد: قرار ما شکل گیری یک دولت محلی است و اگر می خواهیم استان به سمت پیشرفت و توسعه برود باید به قدرت و اختیاراتی که داریم و از همه مهم تر بر مشارکت مردم و برنامه های مردم محور تکیه کنیم و مردم پایه پیش برویم.
وی افزود: بزرگترین منابع هر جامعه، نیروی انسانی آن است و با توجه به اینکه نیمی از جمعیت بانوان هستند اگر در برنامه ریزی ها نگاه جدی به بانوان جامعه نداشته باشیم نیمی از جمعیت، انرژی و ظرفیت را کنار گذاشته و از همان ابتدا محکوم به شکست است.
ملانوری شمسی گفت: این نشست ها به این منظور برگزار می شود که ضمن برگزاری دیدار با اقشار مختلف با ایجاد تعامل و گفت وگو، بین خدمت گیرنده و خدمت دهنده یک تعامل سازنده ایجاد شود تا با نقش آفرینی مشکلات استان را حل کنیم.
استاندار همدان بیان کرد: حضرت زهرا(س) بهانه خلقت است. در حدیث قدسی داریم خداوند به پیامبر اکرم(ص) می فرماید: «اگر تو نبودی افلاک را خلق نمی کردم و اگر علی(ع) نبود تو را خلق نمی کردم و اگر فاطمه(س) نبود هر دوی شما را خلق نمی کردم.» در شجره طیبه که یک درخت ریشه دار مثمر و مؤثر برای رشد جامعه انسانی و دائماً در حال رشد است ریشه این درخت مبارک حضرت فاطمه(س) است و بدون این ریشه ولایت و امامت تداوم نداشت.
وی ادامه داد: شجره ای که ما را در عصر جاهلی و جاهلیت مدرن عزتمند کرده است، هر آنچه برای انسان بودن، نه تنها زن بودن لازم است در وجود حضرت فاطمه(س) متبلور است، علم، تقوا خوش رویی، حیا، عفت، سیاستمداری، جهاد، تلاش، کار، نوع دوستی، آرمان پرستی، فرزندپروری، مدیریت و برنامه ریزی، حضور جدی در اجتماع، عبادت و... همه مواردی است که در وجود حضرت فاطمه(س) تجلی دارد.
ملانوری شمسی با بیان اینکه نیمی از منابع نیروی انسانی ما بانوان هستند، یادآور شد: در روزگارانی در جامعه زنان ما نتوانستند درس بخوانند و آن طور که باید در جامعه حضور داشته باشند، اما امروز در جامعه ای زندگی می کنیم که فرقی بین زنان نیست، زنان جامعه ما علم، فن، تلاش و حضور در عرصه های مختلف اجتماع را دارند.
وی با تأکید بر اینکه امروز باید شایسته سالاری به معنای واقعی کلمه در جامعه باشد، تصریح کرد: اولین اولویت در مدیریت استان تخصص، کارآمدی و کاربلدی و دومین اولویت انگیزه برای اجرای سیاست های نظام است، به طوری که فرد پشت میزنشین نباشد، سومین ویژگی نیز حسن خلق و اخلاق مداری است. در این شاخص ها اگر زنان همه ویژگی ها را داشته باشند، در مدیریت استان قرار می گیرند.
ملانوری شمسی با بیان اینکه برنامه محوری در استان در اصل قرار دارد، گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، برنامه استانی همدان نیز در حال آماده سازی است، در این راستا سرمایه گذاری بخش خصوصی با راه انداری ستاد توسعه و پیشرفت استان برای استفاده از سرمایه گذاران خصوصی و شکستن بروکراسی انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه شعار و اعتقاد ما این است که باید بانوان پای کار بیایند، اظهار کرد: مردم در هر جامعه محلی به شغل، گذران معیشت، مسکن، سلامت و بهداشت و امنیت احتیاج دارند، اگر این پنج عامل انجام شود مشکلات حل می شود. مدینه فاضله یعنی جامعه ای که مردم در کنار هم زندگی کنند و لذت ببرند و قوانین اجتماعی را رعایت کنند و مزاحم همدیگر نشوند. همان طور که مدیریت در جامعه اسلامی بر پایه آزادی مردم است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}