استاندار فارس:

نسلی در شأن نظام اسلامی تربیت کنیم

ایسنا/فارس استاندار فارس با اشاره به اینکه آموزش و پرورش باید نسلی درخور شان نظام اسلامی ایرانی تربیت کند، گفت: آموزش و پرورش می تواند تا حدود زیادی تأثیر فضای مجازی بر دانش آموزان را کنترل کند.

حسینعلی امیری امروز، 25 آذرماه در جلسه شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه، این شورا یکی از مهم ترین شوراهای استان است، بیان کرد: شورای آموزش و پرورش اساسی و زیربنایی بوده و تأثیرات مهمی در بخش های مختلف دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نوجوانان و جوانان بیش از سایر گروه های سنی تحت تأثیر فضای مجازی و توسعه تکنولوژی قرار دارند، گفت: بخش مهمی از کنترل تاثیرات سوءفضای مجازی باید از طریق نظام تعلیم و تربیت انجام شود.

وی با بیان اینکه طیف وسیعی از جامعه تحت تاثیر تصمیمات شورای آموزش و پرورش قرار می گیرند، تصریح کرد: اکثر خانواده ها به ویژه خانواده های جوان، دارای دانش آموز هستند؛ لذا اگر تصمیمات درست، کارشناسی شده و مفیدی در این شورا اتخاذ شود، آثار وسیع و عمیقی در جامعه خواهد داشت.

نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه آینده ایران اسلامی توسط همین دانش آموزان رقم می خورد، تأکید کرد: صرف هزینه در نظام تعلیم و تربیت، سرمایه گذاری محسوب می شود و به هر میزان که برای این موضوع وقت بگذاریم قطعاً برای آینده سرمایه گذاری کرده ایم.

امیری با اشاره به اینکه مظاهر جدید تکنولوژی در عصر حاضر زندگی بشر را پیچیده کرده است، گفت: این تحولات بی شک نظام تعلیم و تربیت را نیز پیچیده کرده است.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران بر مبنای اعتقادات دینی بنا نهاده شده است، تاکید کرد: نظام تعلیم و تربیت نیز باید نسل جدید را بر اساس اقتضائات روز جامعه به گونه ای آموزش دهد که نسلی درخور شان این نظام اسلامی ایرانی تعلیم داده شود.

نماینده دولت وفاق ملی در استان فارس گفت: بر این باورم که باید چالش های پیش رو در نظام تعلیم و تربیت را به خوبی بشناسیم و در مسیری گام برداریم که دانش آموزانی در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران پرورش دهیم.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان فارس بیان کرد: تربیت دانش آموزانی اهل اندیشه و خردورز بر اساس تفکری نو و خلاقانه می تواند نسلی را تقدیم جامعه کند که بر اساس اندیشه و خرد از عامل کنترل درونی برای تصمیم گیری های خود بهره گیرد.

به اعتقاد استاندار فارس ترویج و تبلیغ فرهنگ غنی اسلامی ایرانی برای نسل جوان نیاز به تولید محتواهای جذاب، کارشناسی شده، متقن و برنامه ریزی شده دارد.

امیری از مسئولان ذی ربط در آموزش و پرورش استان خواست، تنها به اداره وضع موجود اکتفا نکنند و به دنبال ارائه پیشنهادات خلاقانه به مرکز باشند.

وی اظهار کرد: هر یک از دستور کارهای مطرح شده در شورای آموزش و پرورش استان، ابتدا باید توسط یک کارگروه حقوقی متشکل از اعضای حقوقدان و افراد مسلط به موضوع مورد بحث بررسی و پس از آن در شورا ارائه شود.

استاندار فارس درباره ارائه تسهیلات بانکی به مدارس غیر دولتی نیز گفت: نظام بانکی در قالب قوانین، وظایف و همچنین با هدف تقویت نظام تعلیم و تربیت در این زمینه اهتمام لازم را به کار گیرد.

امیری با تاکید بر اهمیت ادامه دادن نهضت سوادآموزی، این جریان را یکی از دستاوردهای ارزشمند از ابتدای انقلاب برشمرد و افزود: این زیرساخت مهم باید بر اساس تحولات روز و پیشرفت های تکنولوژی مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از زندگی امروز به استفاده از موبایل، اینترنت و سایر تکنولوژی ها نیازمند است و برای سوادآموزی بزرگسالان نیز باید این موضوع مدنظر باشد.

امیری افزود: با توجه به اثرگذاری بزرگسالان در امور اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و موارد دیگر، این موضوعات باید در سر فصل های سوادآموزی بزرگسالان مدنظر قرار گیرد.

استاندار فارس اظهار کرد: توجه به تامین نیازهای دانش آموزان استثنایی و دارای معلولیت یکی دیگر از موارد مهمی است که شورای آموزش و پرورش باید به آن بپردازد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، در این جلسه نمایندگان شورای دانش آموزی استان حضور یافته و درخواست های خود در زمینه های مختلف را با استاندار فارس در میان گذاشتند که مورد استقبال استاندار فارس قرار گرفت.

انتهای پیام

نظرات

captcha