اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/ایلام مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: جلوگیری از فعالیت های آلوده زای صنایع آلاینده استان همچون فلر پتروشیمی، کارخانه سیمان و پالایشگاه گاز از جمله مهم ترین دستور کارهای کمیته اضطرار آلودگی هوای استان بود.
«مجید بیگلریان» امروز چهارشنبه 12 دی ماه 1403، در نشست کمیته اضطرار آلودگی هوای استان ایلام که با حضور اعضای این کمیته برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اعلام وضعیت پایداری هوا و افزایش غلظت آلاینده ها در برخی نقاط استان به ویژه در مناطق مجاور فعالیت کارخانه سیمان در بخش کارزان شهرستان سیروان، پتروشیمی و پالایشگاه گاز استان در شهر چوار، مسئولان این صنایع ملکف هستند برای مهار آلایندگی های ناشی از فعالیت صنایع مربوطه چاره جویی کنند.
وی گفت: صنایع پتروشیمی با توجه به ترکیبات متنوع آن و به واسطه دارا بودن مواد آلاینده متعدد، از ظرفیت ایجاد آثار سوء بر بهداشت و سلامت افراد و تخریب محیط زیست برخوردار هستند، صنایع نفت و گاز به ویژه پتروشیمی، جزو صنایع آلوده کننده محیط زیست به شمار می روند و آلودگی های ناشی از فعالیت این صنایع حاوی انواع آلاینده بسیار خطرناک بوده که وارد آب، خاک و هوا می شوند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام افزود: صنعت پتروشیمی موجود در منطقه چوار در زمینه هیدروکربن های آروماتیک و انتشار مستقیم دی اکسید ناشی از سوخت های فسیلی در محل کارخانه و روان شدن لجن و پساب، باعث ایجاد آلودگی های زیادی شده و زیست بوم منطقه را به شدت تحت تاثیر قرار داده است، بر این اساس مسئولان این شرکت برای جلوگیری از این آلودگی ها باید تمهیدات لازم را انجام دهند.
بیگلریان یادآور شد: به استناد مواد قانونی کمیته اظطرار آلودگی هوای استان، همه نهادها و دستگاه های اجرایی استان موظف هستند که در اجرای دستورالعمل اصلاحیه آیین نامه اجرایی تبصره (3 ) ماده (3 ) قانون هوای پاک اقدام های لازم را انجام دهند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام خاطرنشان کرد: همچنین شهرداری های شهرهای استان باید از انجام هرگونه پسماندسوزی، تخلیه پسماند و نخاله های ساختمانی در محل های غیرمجاز جلوگیری کنند.
وی با اشاره به گزارشات رسیده از محیط زیست استان در خصوص وضعیت مهار گازها و دودهای ناشی از تردد خودروها در تونل های آزادی، ایوان و کبیرکوه به ویژه در ایام اربعین حسینی که هرساله تهدیدی برای زائران محسوب می شود، تأکید کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل استان برای کنترل آلودگی تونل ها چاره اندیشی کند.
بیگلریان یادآور شد: در صورت تداوم آلودگی هوا، موضوع توسط کارگروه اضطرار آلودگی هوا بررسی و تصمیمات لازم در خصوص فعالیت دستگاه های اجرایی، کارخانه ها و مرکز صنعتی استان اتخاذ و از طریق رسانه های گروهی اطلاع رسانی انجام می شود.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام با اشاره به اینکه استان ایلام دارای 430 کلیومتر مرز مشترک با کشور عراق است، تصریح کرد: 11 کانون ریزگردها در کشورهای سوریه، عربستان و عراق قرار دارد و بر این اساس نیز 95 درصد آلودگی هوا ناشی از نفوذ ریزگردها در استان، منشأ خارجی دارد.
وی خواستار اطلاع رسانی در خصوص توصیه های خود مراقبتی برای گروه های حساس و عموم مردم در روزهای مواجهه با آلودگی هوا ناشی از گرد غبار و ریزگردها از طریق محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی استان شد.
«علیرضا محمدی» مدیرکل محیط زیست استان ایلام نیز فعالیت برخی صنایع بدون استفاده از تجهیزات مهار آلودگی را از جمله عوامل اصلی آلودگی هوا برشمرد.
وی گفت: وجود صنایع آلاینده در ایلام از جمله نفت، گاز، پتروشیمی و کارخانه سیمان موجب شده تا میزان آلایندگی در نقاط شهری و روستایی شهر چوار و بخش کارزان در بسیاری از روزها، بیش از حد مجاز باشد که موجب بروز مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای ساکنان شده است.
«سیدزاهدین چشمه خاور» مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان ایلام نیز در این نشست، اظهار کرد: طرح مطالعه نصب جت فن ها و دوربین های تونل آزادی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: اعتباری بالغ بر 370 میلیارد ریال برای تهیه و نصب این جت فن ها در تونل آزادی به عنوان یکی از پرترددترین محورهای مواصلاتی استان، تخصیص یافته است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}